Idei de cadouri de Crăciun 2023 pentru copii, care costă sub 50 lei. Iată ce poți cumpăra pentru cei mici, dacă ai buget redus

Deja începem să ne îndreptăm cu pași repezi spre Crăciun, ceea ce înseamnă că urmează câteva zile în care părinții vor face un adevărat tur de forță al magazinelor din țară, în căutarea unui cadou perfect pentru cei mici! Iar cum în perioada Crăciunului cheltuielile au mereu obiceiul de a fi peste cât anticipam noi, este important să găsim și cele mai bune oferte!

Cele mai bune cadouri sub 50 de lei / foto: Shutterstock
Cele mai bune cadouri sub 50 de lei / foto: Shutterstock

De exemplu, în condițiile în care prețurile par să fi explodat chiar și pentru cele mai banale produse, putem fi surprinși să aflăm că încă putem cumpăra cadouri excelente fără să cheltuim nici măcar 50 de lei! Și nu doar că această sumă este un buget perfect pentru cadouri, dar opțiunile pe care le vom avea sunt mult mai potrivite și utile pentru cei mici!

Cum timpul petrecut de cei mici în fața ecranelor devine din ce în ce mai îndelungat, un cadou care îmbină utilitatea cu socializarea va fi perfect pentru un copil! Iar cu un buget de 50 de lei, avem de unde alege!

Cele mai bune idei de cadouri de Crăciun 2023 pentru copii

Cadourile perfecte pentru care nu trebuie să plătim nici măcar 50 de lei!

Jocuri de societate

O opțiune perfectă pentru un buget de numai 50 de lei sunt jocurile de societate! De la clasice precum Monopoly, până la „Copii vs. Părinți”, sau Cluedo, un joc de societate este un cadou perfect pentru un copil! Nu doar că acesta va avea prilejul de a se distra și fără ajutorul Internetului, dar vă dă ocazia perfectă părinților de a petrece timp de calitate alături de copilul lor! Chiar și un banal pachet de cărți Uno poate fi perfect!

Puzzle-uri

Indiferend dacă este vorba despre puzzle-uri clasice, pe care probabil că ni le amintim și noi din copilărie, sau modele mai noi, 3D, un puzzle este un cadou perfect pentru un copil! În mare parte, el aduce aceleași avantaje precum un joc de societate, iar, în plus, îl va și ajuta pe cel mic să își dezvolte o minte ageră.

Binoclu

Din păcate, nimeni nu poate nega că orașele devin din ce în ce mai poluate, aglomerate și, în general, tot mai puțin atractive. Ei bine, mai ales pentru copii născuți și crescuți la oraș, este important să își dezvolte o conexiune armonioasă cu natura.

Iar o mică excursie alături de părinți poate fi prilejul perfect pentru ca cel mic să își dezvolte un apetit pentru a explora frumusețea naturală din țara noastră! Din fericire, putem găsi ușor un binoclu bun, sub prețul de 50 de lei!

Cărți

Unul dintre cadourile care nu se demodează niciodată, iar asta pe bună dreptate. Mai ales atunci când vine vorba despre copii mai mici, cărțile pot fi extrem de importante pentru ca aceștia să își dezvolte un vocabular avansat, cât și o curiozitate generală pentru lumea din jurul lor. Iar cum cei mici vor cere mai multe lămuriri părinților, despre ce citesc, este un prilej bun pentru ca relația părinte-copil să devină și mai strânsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net