Conac spectaculos, scos la vânzare într-un colț de rai. Costă cât un apartament de lux din București

Ultima actualizare:

Pasionații de proprietăți de o arhitectură desăvârșită, care dispun și de un buget considerabil, ar trebui să știe că, într-un oraș din România, a fost scoată la vânzare o clădire impresionantă. Mai exact, este vorba despre un superb conac situat la 680 metri altitudine, înconjurat de frumusețea naturii.

Conac spetaculos, scos la vânzare într-un colț de rai / Foto: Colaj Facebook
Conac spetaculos, scos la vânzare într-un colț de rai / Foto: Colaj Facebook

Un conac superb a fost scos la vânzare! Aflată în orașul Horezu, din județul Vâlcea, Oltenia, situată la 680 de metri altitudine, înconjurată de dealurile Horezului și munții Buila Vânturarița, impresionanta clădire amintește de reședințele boierești, cu un aer molcom și liniștit, ferestre în stil neromânesc și o fațadă elegantă, albă.

De asemenea, potrivit Romania Sotheby’s International Realty, o agenție imobiliară dedicată proprietăților de lux, „proprietatea dispune de o curte de 1.200 metri pătrați, cu gazon îngrijit, plante ornamentale, livadă (meri, peri, vișini, nuci și tei)”, iar pe cei „aproximativ 7.000 de metri pătrați de pășune, încă neexploatați, se poate dezvolta un business de succes, într-o zonă care este din ce în ce mai apreciată de turiști”.

Cei interesați trebuie să știe, bineînțeles, și prețul. Deși aflăm din descrierea agenției imobiliare că acest conac este cochet, cei care doresc să îl achiziționeze trebuie să scoată din buzunar suma unui apartament de lux din București. Mai exact, 350.000 de euro.

„Atmosfera de conac pe colinele înverzite de la Horezu”

„Atmosfera de conac pe colinele înverzite de la Horezu.

Situat în inima unui peisaj idilic, micul conac de pe colinele înverzite de la Horezu reprezintă o oază de liniște și frumusețe naturală, indiferent de anotimp. Fie că este toamnă, cu soarele blând ce încălzește colinele verzi, sau iarnă, cu zăpada viscolită și chiciura scânteietoare, fiecare moment petrecut aici este pur și simplu magic.

- Situat la 680m altitudine, conacul se bucură de o priveliște unică, înconjurat de dealurile Horezului și munții Buila Vânturarița.

- Arhitectura sa amintește de reședințele boierești, cu un aer molcom și liniștit, ferestre în stil neromânesc, și o fațadă elegantă, albă.

- Proprietatea dispune de o curte de 1200mp, cu gazon îngrijit, plante ornamentale, livadă (meri, peri, vișini, nuci și tei).

- Pe cei aproximativ 7000 de mp de pășune, încă neexploatați, se poate dezvolta un business de succes, într-o zonă care este din ce în ce mai apreciată de turiști.

Preț: 350.000 EUR”, este descrierea agenției imobiliare Romania Sotheby’s International Realty, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
apicultorii au pierdut multe albine
shutterstock 1710655687 jpg
Arsenie Boca cap jpg
image png
Caligula jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
traffic light 876047 1280 jpg
pizza pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net