Joe Biden a fost surprins la plajă, în apropierea conacului său de 3 milioane de dolari, înainte să vină în Europa

Ultima actualizare:

Președintele Joe Biden a fost văzut pe plaja din apropierea casei sale din Delaware, bucurându-se de soare, alături de soția sa Jill, și de nepoata sa Finnegan, în vârstă de 22 de ani. 

Joe Biden s-a relaxat la plajă Foto: captură video Twitter
Joe Biden s-a relaxat la plajă Foto: captură video Twitter

Joe Biden și Jill Biden fost filmați în timp ce se relaxau la soare, pe o plajă din apropierea casei lor din Delaware. În vârstă de 80 de ani, Biden a purtat o pereche de pantaloni scurți cu broaște țestoase și un tricou polo alb. 

Joe Biden a plecat deja spre Europa

Prima oprire va fi în Marea Britanie, unde se va întâlni cu premierul Rishi Sunak şi cu regele Charles al III-lea, înainte de a participa la summitul NATO. După summit, liderul de la Casa Albă se duce la Helsinki, în Finlanda, cel mai nou membru al alianţei militare.

Conacul lui Biden a fost cumpărat în 2017, cu 2,74 milioane de dolari 

Joe și Jill Biden locuiesc într-un conac cumpărat, în anul 2017, cu 2,74 milioane de dolari, dar care acum valorează mult peste 3 milioane de dolari. Când soții Biden au cumpărat conacul din Delaware, Joe Biden a spus că a fost punctul culminant al unui vis de o viață. Reședința sa principală de-a lungul vieții a fost în Wilmington, Delaware, la 160 de kilometri distanță. 

„De-a lungul carierei noastre, Jill și cu mine am visat să putem cumpăra o casă lângă plajă, unde să putem aduce întreaga familie", declarase Biden, care avea 74 de ani când a cumpărat-o.

Cum arată casa de pe plajă

Casa de pe plajă are șase dormitoare și diverse spații de divertisment în aer liber și în interior, cu pridvoare mari orientate spre vest și spre est, cu vedere la Atlantic. De asemenea, se mândrește cu un patio în curtea din spate și o stație de grătar, precum și cu o sufragerie mare deschisă spre bucătărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net