Gafă monumentală! Joe Biden a confundat războaiele, dar și moartea fiului său / VIDEO

Ultima actualizare:

Joe Biden (79 de ani), cel mai în vârstă președinte din istoria SUA, continuă să facă gafă după gafă. Cu doar câteva zile înainte de alegerile intermediare de peste ocean, liderul de la Casa Albă a făcut două confuzii momunentale în cadrul unui discurs în Florida.

Gafă monumentală! Joe Biden a confundat războaiele, dar și moartea fiului său
Gafă monumentală! Joe Biden a confundat războaiele, dar și moartea fiului său

Președintele american a afirmat că inflația este o problemă la nivel mondial din cauza „războiului din Irak”, unde a murit fiul său, dar apoi s-a corectat, relatează The New York Times.    

Inflația este o problemă la nivel mondial în acest moment din cauza războiului din Irak și a impactului asupra petrolului și a ceea ce face Rusia”, a declarat Joe Biden în timpul unui discurs la O.B. Johnson Park din Hallandale Beach, Florida, conform Adevărul.

Biden și-a dat seama imediat de gafa uriașă și a încercat să remedieze situația. „Scuzați-mă”, a spus el, „războiul din Ucraina”. Totuși, în timp ce încerca să explice cum a amestecat cele două războaie, președintele SUA a gafat din nou.

Mă gândesc la Irak pentru că acolo a murit fiul meu”, a precizat Biden, șocând pe toată lumea.

Fiul lui Joe Biden, Beau, un avocat militar în Garda Națională a Armatei din Delaware, a servit în Irak în 2008-2009. Acesta a decedat în 2015, la vârsta de 46 de ani, de cancer la creier, după ce a fost internat în Statele Unite.

Joe Biden face gafă după gafă. A confundat moarte fiului său, dar și războiul din Ucraina cu cel din Irak

Acest nou episod cu Joe Biden se așează pe o listă lungă de gafe de proporții pe care le-a comis al 46-lea președinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Conform The New York Times, Joe Biden are un istoric plic de erori care datează de când era tânăr, dar acestea au devenit mai pronunțate în ultima perioadă.

Cu toate acestea, Joe Biden a precizat recent că dorește să candideze pentru un al doilea mandat la președinția țării, în 2024. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Otet de mere_shutterstock 1427699669 jpg
mama fata ucisă jpeg
fructe si legume 1 jpg
Supermarket Foto Pixabay jpg
Femeie durere stomac FOTO Shutterstock jpg
caise jpeg