Președintele SUA, Joe Biden, a căzut de pe bicicletă la marginea drumului

Ultima actualizare:

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, 79 de ani, a mai luat o căzătură, direct pe asfalt cu tot cu bicicleta pe care o pedala.

Joe Biden și soția, pedalând, cu câteva momente înainte de accident. Foto: Captură You Tube
Joe Biden și soția, pedalând, cu câteva momente înainte de accident. Foto: Captură You Tube

Întreaga scenă s-a desfășurat sâmbătă, 18 iunie, sub privirile mai multor reporteri și ale agenților Secret Service, care au reacționat tardiv.

Acesta pedala, fiind un împătimit al mersului pe bicicletă, și, la un moment dat, a dorit să se oprească lângă o bordură. A frânat, dar nu a mai pus un picior jos, și când bicicleta s-a oprit președintele american s-a prăvălit cu totul.

I s-a blocat gheata în pedală

Sunt bine!”, a ținut Joe Biden să asigure asistența îngrijorată, în timp ce se ridica. El le-a explicat reporterilor strânși la fața locului că i se blocase gheata în pedală și de aceea nu a reușit să pună piciorul jos. Bineînțeles, evenimentul a alimentat, în timp record, zvonurile legate de starea sa de sănătate.

În nenumărate rânduri, s-a spus că, din cauza vârstei, Joe Biden ar deveni confuz. Multe dintre aceste teorii au fost demontate, fiind fragmente scoase din context, de fapt.

Citește și: Jill Biden, mesaj superb după vizita din România. Ce i-a transmis lui Carmen Iohannis

Cert este că există mai multe momente în care Joe Biden a demonstrat că are anumite lacune. Acesta a mai luat căzături, pe scara Air Force One sau, în noimbrie 2020, când și-a rupt piciorul drept după ce s-a jucat cu cățelul.

Recent, el a spus că soția sa a fost Vicepreședintele administrației Obama, funcție ocupată chiar de actualul președinte. Mai rău, a numit-o pe Vicepreședinta SUA, Kamala Harris, președinte. În multe situații a confundat Libia cu Siria.

Nu a avut nevoie de medic

Astfel, cel mai în vârstă președinte al SUA, în exercițiu, a devenit ținta mai multor speculații.

Cuplul prezidențial tocmai a sărbătorit, în Delaware, a 45-a aniversare a căsătoriei lor și Juneteenth, sărbătoarea națională de celebrare a emancipării populației de culoare înrobite.

Sâmbătă, 18 iunie, Joe Biden și soția sa au pedalat și s-au oprit pentru a saluta mulțimea strânsă în apropierea reședinței celor doi. Prima Doamnă nu a fost martoră a accidentului suferit de soț, întrucât oprise mai departe.

Citește și: Zece lucruri neștiute despre Jill Biden. A sărit la bătaie pentru soțul ei

Casa Albă a transmis că președintele nu a necesitat îngrijiri medicale, cei prezenți spunând că acesta nu suferise nici măcar o zgârietură.

În regulă, oameni buni. Ne vedem!”, a salutat Joe Biden mulțimea după ce s-a ridicat, a făcut câteva declarații și și-a continuat plimbarea pe bicicletă, alături de soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net