Președintele SUA, Joe Biden, a căzut de pe bicicletă la marginea drumului

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, 79 de ani, a mai luat o căzătură, direct pe asfalt cu tot cu bicicleta pe care o pedala.

image
Joe Biden ╚Öi so╚Ťia, pedal├ónd, cu c├óteva momente ├«nainte de accident. Foto: Captur─â You Tube

├Äntreaga scen─â s-a desf─â╚Öurat s├ómb─ât─â, 18 iunie, sub privirile mai multor reporteri ╚Öi ale agen╚Ťilor Secret Service, care au reac╚Ťionat tardiv.

Acesta pedala, fiind un împătimit al mersului pe bicicletă, și, la un moment dat, a dorit să se oprească lângă o bordură. A frânat, dar nu a mai pus un picior jos, și când bicicleta s-a oprit președintele american s-a prăvălit cu totul.

I s-a blocat gheata în pedală

ÔÇ×Sunt bine!ÔÇŁ, a ╚Ťinut Joe Biden s─â asigure asisten╚Ťa ├«ngrijorat─â, ├«n timp ce se ridica. El le-a explicat reporterilor str├ón╚Öi la fa╚Ťa locului c─â i se blocase gheata ├«n pedal─â ╚Öi de aceea nu a reu╚Öit s─â pun─â piciorul jos. Bine├«n╚Ťeles, evenimentul a alimentat, ├«n timp record, zvonurile legate de starea sa de s─ân─âtate.

În nenumărate rânduri, s-a spus că, din cauza vârstei, Joe Biden ar deveni confuz. Multe dintre aceste teorii au fost demontate, fiind fragmente scoase din context, de fapt.

Cite╚Öte ╚Öi: Jill Biden, mesaj superb dup─â vizita din Rom├ónia. Ce i-a transmis lui Carmen Iohannis

Cert este c─â exist─â mai multe momente ├«n care Joe Biden a demonstrat c─â are anumite lacune. Acesta a mai luat c─âz─âturi, pe scara Air Force One sau, ├«n noimbrie 2020, c├ónd ╚Öi-a rupt piciorul drept dup─â ce s-a jucat cu c─â╚Ťelul.

Recent, el a spus c─â so╚Ťia sa a fost Vicepre╚Öedintele administra╚Ťiei Obama, func╚Ťie ocupat─â chiar de actualul pre╚Öedinte. Mai r─âu, a numit-o pe Vicepre╚Öedinta SUA, Kamala Harris, pre╚Öedinte. ├Än multe situa╚Ťii a confundat Libia cu Siria.

Nu a avut nevoie de medic

Astfel, cel mai ├«n v├órst─â pre╚Öedinte al SUA, ├«n exerci╚Ťiu, a devenit ╚Ťinta mai multor specula╚Ťii.

Cuplul preziden╚Ťial tocmai a s─ârb─âtorit, ├«n Delaware, a 45-a aniversare a c─âs─âtoriei lor ╚Öi Juneteenth, s─ârb─âtoarea na╚Ťional─â de celebrare a emancip─ârii popula╚Ťiei de culoare ├«nrobite.

S├ómb─ât─â, 18 iunie, Joe Biden ╚Öi so╚Ťia sa au pedalat ╚Öi s-au oprit pentru a saluta mul╚Ťimea str├óns─â ├«n apropierea re╚Öedin╚Ťei celor doi. Prima Doamn─â nu a fost martor─â a accidentului suferit de so╚Ť, ├«ntruc├ót oprise mai departe.

Cite╚Öte ╚Öi: Zece lucruri ne╚Ötiute despre Jill Biden. A s─ârit la b─âtaie pentru so╚Ťul ei

Casa Alb─â a transmis c─â pre╚Öedintele nu a necesitat ├«ngrijiri medicale, cei prezen╚Ťi spun├ónd c─â acesta nu suferise nici m─âcar o zg├órietur─â.

ÔÇ×├Än regul─â, oameni buni. Ne vedem!ÔÇŁ, a salutat Joe Biden mul╚Ťimea dup─â ce s-a ridicat, a f─âcut c├óteva declara╚Ťii ╚Öi ╚Öi-a continuat plimbarea pe biciclet─â, al─âturi de so╚Ťie.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula