Jill Biden, mesaj superb după vizita din România. Ce i-a transmis lui Carmen Iohannis

Soția președintelui american, Joe Biden, își continuă turneul european și, deși a părăsit România, a împărtășit pe contul oficial de Twitter o serie de impresii rămase după vizita desfășurată în țara noastră.

Jill Biden foto: Inquam/Octav Ganea
Jill Biden foto: Inquam/Octav Ganea

 Sâmbătă, 7 mai, alături de Carmen Iohannis, Jill Biden au vizitat o şcoală din Bucureşti. Cele două Prime Doamne s-au întâlnit aici cu mai mulţi copii refugiaţi ucraineni şi cu mamelor acestora, de asemenea.

Impresionată de drama refugiaților ucraineni

Mamele vor face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainene, precum Svitlana, continuă să fie atât de puternice şi rezistente.Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor", a scris Prima Doamnă a SUA pe Twitter.

Citește și: Imagini inedite cu Jill Biden în România. Ce a făcut Prima Doamnă a SUA

De asemenea, Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a scris pe Twitter că este recunoscătoare poporului român pentru că a primit ucraineni în casele şi în inimile lor.

Mothers will do anything for their children — and Ukrainian mothers, like Svitlana, continue to be so strong and resilient. I am grateful to know that the Romanian people have taken these families into their homes and into their hearts. pic.twitter.com/DAlgZp1bPV

— Jill Biden (@FLOTUS) May 7, 2022

Mai mult, ea a transmis şi un mesaj lui Carmen Iohannis, la finalul vizitei în România, fiind impresionată de calitățile gazdei.

I-a mulțumit lui Carmen Iohannis

Colegei mele profesoară şi Prima Doamnă, îi mulţumesc pentru o după-amiază în România plină de compasiune şi speranţă. Nu numai că împărtăşim o dragoste pentru elevii noştri, dar suntem unite în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean", a mai afirmat Jil Biden.

To my fellow teacher and First Lady, thank you for an afternoon in Romania full of compassion and hope. Not only do we share a love for our students, but we stand united in our support for the Ukrainian people. pic.twitter.com/EHMJGylKYW

— Jill Biden (@FLOTUS) May 7, 2022

Atât Jill Biden, cât și Carmen Iohannis, sunt profesoare de limba engleză. La fel ca soția președintelui nostru, care nu a renunțat la catedră după ce a devenit Primă Doamnă, nici Jill Biden nu a dorit să renunțe la pasiunea pentru predat.

Citește și: Jill Biden şi Carmen Iohannis s-au întrecut în ţinute elegante, la întâlnirea de sâmbătă

Ea predă la un colegiu comunitar din SUA și face naveta între locul de muncă și Casa Albă. Similar, Carmen Iohannis predă engleza la un liceu din Sibiu și se împarte între casa din Transilvania și Palatul Cotroceni.

Este pentru a doua oară când Jill Biden vine în România, după vizita din 2014, când l-a însoțit pe soțul ei, pe atunci vicepreședinte al SUA.

Astăzi, Jill Biden a ajuns la Košice, în Slovacia, unde a vizitat un centru de primire a refugiaților ucraineni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net