Zece lucruri neștiute despre Jill Biden. A sărit la bătaie pentru soțul ei

Ultima actualizare:

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a dus o viață plină de episoade și decizii importante. Soția lui Joe Biden are un trecut interesant, iar noi îți vom prezenta mai departe câteva lucruri neștiute despre fermecătoarea femeie de la Casa Albă.

Jill Biden a dus o viață remarcabilă
Jill Biden a dus o viață remarcabilă

Când Jill Jacobs l-a întâlnit pe Joe Biden, în 1975, nu a anticipat că patru decenii mai târziu va deveni prima doamnă a Statelor Unite. 

Cei mai mulți o cunosc pe soția celui mai puternic om din lume, ca mamă și bunică devotată, educator de succes și un activist pasionat în comunitatea ei. Dar există mult mai multe detalii fantastice despre Jill Biden.

Zece lucruri neștiute despre Jill Biden. Și-a apărat soțul de doi protestatari

1. Se spune că îi place să facă farse, iar uneori lasă un șobolan de plastic pe podiumul unde vorbește Joe. „Când lucrurile devin prea serioase, îmi place să adaug un pic de umor", a declarat Jill, conform publicației Americanonews.

Gluma-i glumă, dar când lucrurile devin grave, Jill Biden are reflexe uluitoare și un curaj pe măsură. Dovada cea mai bună este momentul când a sărit să-și apere soțul de furia unor protestatari, în timp ce Biden ținea un discurs.

2. Jill Biden a mai fost căsătorită o dată. După ce a absolvit liceul în 1969, și-a propus să studieze moda la un colegiu din Pennsylvania. În acea perioadă și-a întâlnit prima dragoste. Amândoi au decis să meargă la Universitatea din Delaware, unde Jill s-a specializat în limba engleză. Cei doi s-au căsătorit în 1970, dar cuplul s-a destrămat în timpul anilor de studiu. 

Jill Biden a lucrat ca model în tinerețe
Jill Biden a lucrat ca model în tinerețe

3. În timpul unui an de facultate, Jill a lucrat ca model pentru o agenție locală.

Lucruri inedite despre Jill Biden, soția celui mai puternic om din lume

4. După prima întâlnire cu Joe Biden, acesta a dus-o acasă, i-a strâns mâna și i-a urat noapte bună. Jill a fost impresionată. Se spune că și-a sunat mama și i-a spus: "Mamă, în cele din urmă am întâlnit un domn". Primul date a însemnat o ieșire la film. 

5. În 1977, la doi ani după ce s-au cunoscut, cei doi s-au căsătorit. Joe a fost nevoit să o ceară de nevastă de 5 ori înainte ca Jill să accepte.

6. În timp ce își creștea familia și lucra la un spital de psihiatrie, a obținut două diplome de master. În 2006, Jill s-a întors la școală, iar un an mai târziu a obținut un doctorat în educație de la Universitatea din Delaware.

Lucruri neștiute despre Jill Biden. Fiul ei vitreg a murit de cancer

7. A scris cartea “Don’t Forget, God Bless Our Troops,” publicată în 2012, ca un omagiu pentru fiul ei vitreg, Beau, care a murit de cancer cerebral în 2013. Acesta fusese militar în Irak.

Cea de-a doua carte a ei, ”Joey: Povestea lui Joe Biden”, este o carte ilustrată despre soțul ei în tinerețe și include „povești neștiute de familie” despre președintele SUA.

8. În vârstă de 70 de ani, Jill a iubit mereu sportul, în special alergatul. În tinerețe obișnuia să facă jogging câte 5 mile (8 km) de cinci ori pe săptămână.

9. Născută Jill Tracy Jacobs, pe 13 iunie 1951, în Hammonton, New Jersey, prima doamnă a Americii și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Willow Grove, Pennsylvania, împreună cu părinții și cele patru surori mai mici. Tatăl ei, Donald, lucra la o bancă, iar mama ei, Bonny, era casnică. Jill este nepoata unor imigranți italieni.

Zece lucruri neștiute despre soția președintului SUA. Jill Biden e bunicuță

10. Soția lui Joe Biden are 5 nepoți. Jill i-a crescut pe cei doi fii ai lui Joe, Beau și Hunter, precum și pe fiica lor, Ashley. Astăzi, cuplul de la Casa Albă are cinci nepoți: Naomi, Finnegan, Maisy, Natalie și Hunter.

În acest weekend, Prima Doamnă a SUA vizitează România și Slovacia, în cadrul unui turneu organizat de Administrația de la Washington. Jill Biden va ajunge sâmbătă în București, unde are programate mai multe întâlniri oficiale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net