Joe Biden are cancer? Declarația președintelui a speriat toată Casa Albă

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat că are cancer, dând complet peste cap toată administrația de la Casa Albă, din Washington

Totuși, sperietura a fost cauzată degeaba, deoarece președintele american a făcut declarația pe baza tratamentului pe care și l-a administrat înainte să preia conducerea Statelor Unite. 

Este Biden suspect de cancer?

Remarca a fost realizată în urma unei declarații privind schimbările climatice și pericolul pe care încălzirea globală îl reprezintă pentru umanitate, aducând în discuție rafinăria lângă care a crescut, în Claymont. 

„Acesta este motivul pentru care sunt atât de nervos că atâția oameni cu care am crescut au fost diagnosticați cu cancer și acesta este motivul pentru care Delaware are cea mai ridicată rată a pacienților ce sunt diagnosticați cu cancer din țară”, a declarat acesta.

Citește și despre: Fiul lui Joe Biden a dat 30.000 $ pe escorte, în 5 luni

Totuși, este neclar de ce Biden a ales să folosească un verb la timpul prezent pentru a descrie experiența sa cu cancerul. 

Cancerul de piele este foarte comun, în special în rândul persoanelor adulte ce nu foloseau protecție solară în tinerețe. În general, cancerul nu piele nu pune în pericol viața persoanei în cauză. 

Află informații și despre: Președintele SUA, Joe Biden, a căzut de pe bicicletă la marginea drumului

Joe Biden a avut cancer de piele

Dr. Kevin O’Connor, medicul președintelui Biden, a prezentat un raport privind starea de sănătate a președintelui american, anul trecut. Totuși, acesta nu a menționat nicio formă curentă de cancer pe care ar avea președintele. 

În trecut, cancerul de piele pe care l-a avut Biden a fost rezultatul expunerii îndelungate la soare, chiar dacă Joe Biden a făcut afirmația din timpul discursului cu privire la reziduurile din aer lansate de către rafinăria din orașul în care a locuit. 

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, este cel mai bătrân președinte al Statelor Unite de până acum, iar forma sa fizică și mentală este, de foarte mult timp, un subiect de dezbatere al opiniei publice americane. 

Totuși, președintele american a declarat că are în vedere să-și continue cariera politică, având foarte mare grijă de sănătatea sa și de condiția sa mentală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net