Adela Popescu, revoltată de criticile primite de Eva Măruță: „Am trecut printr-o poveste similară”

Ultima actualizare:

După lansarea filmului românesc „Tati part-time”, cu protagoniștii principali Alex Bogdan și Eva Măruță, românii s-au împărțit în 2: unii au admirat curajul și talentul fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță, în timp ce alții au adresat critici și jigniri copilului. Multe vedete au reacționat după acest eveniment, iar printre ele se află și Adela Popescu care se declară revoltată.

Adela Popescu, revoltată de criticile primite de Eva Măruță
Adela Popescu, revoltată de criticile primite de Eva Măruță

Adela Popescu, revoltată de criticile primite de Eva Măruță

Tati part time a apărut în cinematografele din întreaga Românie la începutul anului 2024, iar filmul a ajuns deja peprimul lox în box office. S-a lăsat însă cu un val de critici dure la adresa Evei Măruță, oamenii fiind revoltați că micuța a fost aleasă pentru rolul principal fără a fi organizat un casting, pe motiv că este fiica unor vedete. În urma valului de comentarii de tot felul, Cătălin Măruță și Andra au reacționat. Cei doi au fost vizibil deranjați de atitudinea oamenilor care au dat de pământ cu fiica lor, dar au avut numai cuvinte de laudă pentru cei care le sunt alături și, la fel ca și ei, o încurajează pe micuța Eva și îi apreciază performanța actoricească.

În același timp, multe vedete au reacționat la valul de hate pe care copila de doar 8 ani l-a primit. Printre ele este și Adela Popescu, care invitată în emisiune la Cătălin Măruță a mărturisit că se simte revoltată de tot ceea ce se întâmplă și că înțelege prea bine cu ce se confruntă fetița. 

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat.

E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun.”, a spus artista în cadrul emisiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net