Adela Popescu, „jignită” de Radu Vâlcan! Ce a spus prezentatorul TV despre artistă: „Coșurile și pistruii ei...”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Se iubesc fără rețineri de ani de zile și au devenit părinții a trei băieți frumoși. Deși timpul a trecut, cei doi nu lasă flacăra iubirii să se stingă și găsesc tot felul de „activități” enervante pentru partener. Recent, Radu Vâlcan a reușit să își supere soția prin postarea unei fotografii care nu-i deloc pe placul ei. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: colaj Click!
Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: colaj Click!

Atât Adela, cât și Radu reușesc să aibă parte de succes pe plan profesional și economic, dar mai ales personal. Ambii petrec destul de mult timp în social media, pe platformele care îi ajută să comunice cu fanii lor, astfel că le împărtășesc tot feluri de lucruri din viața lor personală. 

Adela Popescu, rușinată de fotografia postată de soțul ei 

Îndrăgita actriță a avut parte de un adevărat șoc atunci când a văzut ce fotografie a putut posta Radu Vâlcan cu ea. Prezentatorul de televiziune a împărtășit cu internauții o imagine cu Adela Popescu, în care apare fără filtre, menționând că îi plac pistruii și coșurile de pe fața ei: 

„Leșinat, rupt după coșurile și pistruii ăia după față”, a fost mesajul postat de Radu Vâlcan în dreptul fotografiei cu care a reușit să-și scoată soția din sărite. 

Postarea lui Radu Vâlcan / foto: Captură Instagram
Postarea lui Radu Vâlcan / foto: Captură Instagram

„Intrați, vă rog, pe contul lui, să vedeți ce jignire publică a putut face!”, a fost reacția Adelei Popescu, pe Instagram. 

Postarea de pe InstaStory a Adelei Popescu
Postarea de pe InstaStory a Adelei Popescu

Ce „defecte” are Radu Vâlcan 

Adela Popescu „a dat din casă” și și-a pârât soțul fanilor din social media. Artista a făcut în urmă cu ceva timp o serie de dezvăluiri despre viața de familie, făcând totodată mici precizări despre Radu Vâlcan: 

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții.

Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc. Nu îmi spune femeia mea. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.

În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te. Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.

Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar ‘ca să mai stăm și noi de vorbă. Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră”, a spus Adela Popescu, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net