3 măști de față pentru coșuri, de făcut acasă

Dacă vrei să îți faci niște măști de față pentru coșuri, atunci poți să le pregătești chiar tu acasă, cu niște ingrediente ieftine, banale și la îndemâna oricui. Sunt ușor de preparat și de aplicat, te scutesc de banii dați la saloanele de cosmetică, au un efect rapid și fac minuni pentru tenul tău!

Măști de față pentru coșuri. Sursă foto: Unsplash
Măști de față pentru coșuri. Sursă foto: Unsplash

Dacă vrei să îți faci chiar tu măști de față pentru coșuri, dar nu ai timp de saloane sau vrei să nu dai o grămadă de bani pe tratamente scumpe, atunci trebuie neapărat să folosești trei ingrediente miraculoase pentru tenul cu acnee.

Citește și: Ce trebuie să știți despre rețetele de frumusețe transmise din generație în generație

3 cele mai bune ingrediente folosite în măștile de față pentru acnee

În topul ingredientelor pentru măștile de față potrivite persoanelor care au probleme cu coșurile intră în mod cert și următoarele: aloe vera, argila și clasicul bicarbonat de sodiu. Multe persoane au în casă o plantă de aloe vera. Poți aplica o frunză ruptă inclusiv pe piele în cazul rănilor sau al arsurilor. Grăbește vindecarea și ajută la refacerea țesuturilor afectate.

Același lucru se întâmplă și atunci când o folosești pentru o mască de față. Argila este la îndemâna oricui, iar un pliculeț cu pulbere de la farmacie este ieftin. Ultimul, dar nu cel din urmă, bicarbonatul de sodiu este de ajutor și în tratamentele de înfrumusețare, nu doar atunci când vine vorba despre mâncare sau prăjituri.

Vezi și: Măşti cu argilă pentru ten. 12 măşti pentru ten gras, uscat, mixt sau cu acnee

Mască de față pentru coșuri, cu aloe vera 

Ingrediente 

  • 2 linguri de miere
  • 1 lingură de sevă de aloe vera
  • 1 sfert de lingură de scorțișoară

Mod de utilizare  

Se iau cele două linguri de miere și se amestecă bine cu lingura de sevă de aloe vera, pe care o storci din frunzele plantei. Trebuie să fie un mix omogen, care să nu fie totuși prea lichid. Înainte să o aplici pe față, amestecă și scorțișoara măcinată. Se lasă pe față timp de 10 minute, apoi se spală bine fața cu apă călduță și se tamponează ușor cu un prosop moale.

Iată și: 3 măști naturale contra punctelor negre și porilor dilatați

Mască de față pentru coșuri, cu argilă 

Ingrediente 

  • Pudră de argilă
  • Zeamă de lămâie

Mod de utilizare

Se face o pastă omogenă, care să nu curgă de pe față. Se aplică și se menține timp de 20-30 de minute, iar apoi se clătește fața cu apă călduță și se șterge cu un prosop moale, care să nu agreseze pielea deja afectată de acnee. Atenție, poate apărea o senzație ușor neplăcută din cauza sucului de lămâie. Această mască se aplică inițial zilnic, timp de șapte zile. Ulterior, se repetă procedura de două ori pe săptămână, ca să se reducă în timp numărul coșurilor de pe față.

Mască de față pentru coșuri, cu bicarbonat 

Ingrediente 

  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu 
  • 2 linguri de miere

Mod de utilizare  

Se ia un bol, apoi se amestecă foarte bine cele două ingrediente, până când se obține o pastă omogenă și densă, care să nu curgă de pe față. Se aplică foarte bine pe întreaga față sau poți pune pasta doar pe zonele afectate de coșuri. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute, apoi se clătește ușor fața cu apă călduță și se șterge pielea cu un prosop absorbant moale. Se repetă această procedură de două ori pe săptămână.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net