3 măști naturale contra punctelor negre și porilor dilatați

Ultima actualizare:

O piele sănătoasă este o piele frumoasă. Dar ce faci atunci când aspectul tenului tău este umbrit de punctele negre și de porii dilatați? Simplu: prepari măști din ingrediente naturale!

Punctele negre, cunoscute și sub numele de comedoane deschise, se formează prin acumularea de sebum și de celule moarte în pori. Apar în special la persoanele cu tenul gras. Sub influența oxigenului din aer, dopurile de sebum suferă o reacție chimică, care duce la apariția culorii negre, tipice. Dacă te supără inesteticele puncte negre, prepară câteva măști pentru față care promit să le înlocuiască cu succes pe cele din comerț.

Mască cu turmeric

Amestecă o linguriță de praf de turmeric (curcuma) cu o linguriță de ulei de migdale, 2 lingurițe de făină și un pahar cu lapte. Mixează ingredientele până obții o compoziție omogenă. Înainte de a aplica masca pe față, fă o baie de aburi pentru a dilata bine porii. Lasă apoi masca să acționeze 45 de minute și clătește cu apă caldă. Punctele negre se vor estompa iar pielea va rămâne catifelată. Poți aplica acest tip de mască de 2 ori pe săptămână.

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

Ai făcut-o greșit până acum! Cum aplici corect parfumul

Soluții ca să scapi de mătreață

image
image
image
image
image
image
alaptare mama   foto pixabay jpg
culoare zodii jpg
Top 5 zodii care aduc ghinion în dragoste  Sursa foto shutterstock 362274548 jpg
Zodii jpg
IQOS ILUMA IISTLE23 PRIME KV 48SHEET TEREA OFF VISUAL022 DIGITAL KEYVISUAL EN OC png
gripa jpg
horoscop sex si dragoste png
statii de incarcare electrica (1) jpg