Ce obicei bizar are Radu Vâlcan în avion, în timpul zborului. Chiar și Adela Popescu a fost uimită de soțul ei: „Dintre toate activitățile posibile...”

Ultima actualizare:

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) reprezintă unul dintre cuplurile de succes din lumea mondenă românească, cu o relație solidă de 13 ani și 8 ani de căsnicie. Artista este foarte activă în mediul online și nu ratează niciun moment în care să nu își împărtășească experiențele de zi cu zi cu fanii, dar și să arate momente amuzante cu partenerul ei de viață. De astfel, ea a publicat, recent, o imagine cu soțul ei, fiind uimită de ce face acesta în avion, în timpul zborului.

Ce face Radu Vâlcan în avion, în timpul zborului / foto: Instagram
Ce face Radu Vâlcan în avion, în timpul zborului / foto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o adevărată poveste de dragoste de câțiva ani și au încercat, de-a lungul timpului, să îmbine viața de familie cu cariera, iar până acum le-a ieșit de fiecare dată. Bineînțeles, cei doi nu uită nici de momentele de relaxare, mai exact de vacanțe, în care de obicei sunt însoțiți de copii, deși sunt și mici excepții când își alocă timp doar pentru ei. Asta s-a întâmplat și cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Cântăreața și prezentatorul TV au decis să plece pentru câteva zile în Italia pentru o minivacanță magică în doi.

Ce face Radu Vâlcan în avion

Cum este destul de activă în mediul online și nu ratează niciun moment în care să nu își împărtășească experiențele de zi cu zi cu fanii, Adela Popescu a publicat, recent, o imagine cu soțul ei, în care arată ce face acesta în avion, în timpul zborului.

Se pare că lui Radu Vâlcan nu îi plac activitățile pe care le fac, de obicei, majoritatea pasagerilor. În loc să citească o carte, să asculte muzică, să doarmă sau să vizioneze un film, prezentatorul TV a ales să facă integrame! „Din toate activitățile posibile (un vin, nani, film), tu ai ales să faciintegrame?!”, este mesajul publicat de Adela Popescu, pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Radu Vâlcan: „De ziua mea am completat integrame”

Radu Vâlcan a completat integrame / foto: Instagram
Radu Vâlcan a completat integrame / foto: Instagram

De altfel, celebrul jurnalist nu s-a sfiit să recunoască că odată cu trecerea timpului nu mai este adeptul petrecerilor și își ocupă timpul liber completând integrame, iar asta a făcut și de ziua lui, încă de la primele ore. „De ziua mea am completat integrame și am băut o cafea cu soția mea. Așa e de la o vârstă”, a spus Radu Vâlcan, cu câteva zile în urmă, 8 februarie, cu ocazia zilei sale de naștere, pe contul său personal de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net