Ce etnie are Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a spus-o fără reținere: „Sunt....de fapt”

Luna aceasta, Radu Vâlcan a împlinit vârsta de 47 de ani. Acesta se bucură de o carieră de succes în lumea televiziunii, numărându-se printre cei mai apreciați prezentatori de la noi din țară. Puțini cunosc, însă care este etnia lui Radu Vâlcan și unde a copilărit, de fapt. 

Radu Vâlcan Foto: Instagram
Radu Vâlcan Foto: Instagram

Ce etnie are Radu Vâlcan 

Prezentatorul este o combinație de român, care vine din zona Ardealului, și ungur, căci familia i se trage tocmai din Bistrița Năsăud, acolo unde bunica l-a crescut toată copilăria și unde sunt mulți unguri. „Copilăria mea a fost un pic mai departe, la Beclean, în Bistrița Năsăud. Eu sunt un pic mai ardelean, așa. Sunt ungur, de fapt”, a spus Radu Vâlcan, potrivit Fanatik

Bărbatul spune că Adela Popescu a devenit, din 2015 de când s-au căsătorit, cea mai importantă persoană din viața lui, catalogând-o și cea mai puternică. „În secunda asta, Adela este la putere în relația noastră. Ea e cea care stă cu cei trei copii acasă și chiar trebuie să fii puternic să faci față. Eu cu frații Adelei, cu Bogdan și Călin, ne înțelegem foarte bine", a mai spus prezentatorul.

Ce meserie are, de fapt, Radu Vâlcan 

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a trecut cu succes de la cariera de model la cea de actor și la cea de prezentator tv. A debutat ca model în anii 2000, fiind declarat doi ani la rând cel mai bun fotomodel masculin din România. Trei ani mai târziu, în 2003, Radu Vâlcan a debutat în televiziune ca prezentator la MTV News, moment în care a pornit pe drumul spre succes.

În 2015, a devenit prezentatorul reality-show-ului Insula Iubirii de la Antena 1, ajuns acum la sezonul 7 și tot în 2015 a fost gazda emisiunii Burlăcița, la același post, alături de Daniela Crudu. Cel mai mare vis al lui a fost să înființeze propria trupă rock, însă viața l-a purtat în alte direcții. A pornit de jos ca vânzător de ziare, una din etapele vieții cu care moderatorul se mândrește și cu care nu îi este deloc rușine.

Radu Vâlcan a urmat cursurile Liceului Industrial Electronică București, absolvind ulterior Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management și Marketing, acolo unde a finalizat cursurile cu brio. Astfel, se poate spune că meseria soțului Adelei Popescu este cea de specialist în marketing.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net