Cât plătesc pe an, Adela Popescu și Radu Vâlcan, pentru școala privată a copiilor. Cei doi scot din buzunar o mică avere

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează una dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în anul 2015 și au devenit părinții a trei băieți: Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și jumătate), pe care au decis să îi dea la școli private, cu toate că scot din buzunar o mică avere. 

Adela Popescu și cei 3 băieți / foto: social media
Adela Popescu și cei 3 băieți / foto: social media

În ciuda faptului că prezentatoarea de televiziune nu mai este o prezență atât de constantă pe micile ecrane, alegând să ia o mică pauză pentru a se ocupa de copii și diverse proiecte pe care le are în derulare, Adela Popescu este fericită că cei mici beneficiază de atenție constantă din partea personalului școlii. 

Adela Popescu si Radu Vâlcan plătesc o mică avere pe școala copiilor

Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc autohton au luat decizia de a-și înscrie copiii la școli private. Consideră că merită să plătească acele sume de bani pentru beneficiile de care au parte cei mici în educația lor. În cazul cuplului, taxele pe care sunt nevoiți să le plătească sunt unele destul de piperate. 

Cat costa o lună de școlarizare la Olga Gudynn? 

Școala la care învață copiii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan este renumită printre instituțiile private de învățământ din București. Cei doi își educă băieți în cadrul școlii private Olga Gudynn, care percepe următoarele taxe: 

670 euro pentru program 08.00- 14.00 (cu masa inclusă) și 750 euro pentru program până la ora 17.00 (cu masa inclusă), se arată pe site-ul: www.olgagudynn.ro

Movitul pentru care au ales să-și dea copiii la școli private 

Într-un interviu mai vechi, Adela Popescu vorbea despre decizia ca băieții să învețe la o școală privată. A enumerat motivele care au determinat-o atât pe ea, cât și pe soț, să facă această alegere. 

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, a declarat Adela Popescu pentru Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net