Imagini rare cu apartamentul luxos din Olimp al Adelei Popescu și Radu Vâlcan. Cum arată locuința de la malul mării. FOTO

La finalul anului 2021, Adela Popescu și Radu Vâlcan deveneau proprietarii unui apartment mult dorit, localizat la malul mării. Cei doi au decis să aibă propria locuință la mare, în zona Olimp, acolo unde să meargă ori de câte ori își doresc să evadeze de viața agitată a Bucureștiului. Recent, prezentatorul TV a împlinit vârsta de 47 de ani și a sărbătorit alături de familie în locuința de la mare. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: social media
Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: social media

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu îndrăgit de mulți români. Și-au unit destinele în anul 2015, urmând ca mai apoi să devină părinții a trei băieți minunați: Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și jumătate), pe care îi cresc așa cum știu și pot ei mai bine. Fiind o familie numeroasă, acest lucru le permite să desfășoare împreună activități memorabile, precum cele din urmă cu o zi, când s-au distrat de ziua prezentatorului TV. 

Adela Popescu, imagini cu locuința din Olimp 

8 februarie a fost o zi specială pentru familie artistei. Soțul ei a mai adăugat un an în plus vârstei sale, iar acest moment special trebuia celebrat exact pe așa cum și-a dorit el. Adela și Radu i-au luat pe cei mici și împreună au plecat să sărbătorească la mare, în locuința pe care și-au achiziționat-o pentru astfel de momente. 

În timp ce actrița posta mai multe imagini cu ocazia zilei de naștere a soțului său, fanii au observat cum arată și locuința de la mare, pe care cei doi și-au dorit-o din tot sufletul. Adela Popescu le-a mărturisit că este pentru prima dată când dorm acolo. 

Apartamentul din Olimp, un vis devenit realitate!

La scurt timp după ce și-au cumpărat apartamentul, Adela făcea o serie de mărturisiri emoționante referitoare la dorința de a trăi acel moment. A amintit că dorința de a avea o locuință pe malul mării s-a aflat în lista „top 3 dorințe de Revelion”.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept 🙂 Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani”, a scris Adela Popescu în cadrul unei postări făcute pe Instagram.

„Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”, a mai scris vedeta, acum ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net