Adela Popescu, încântată de faptul că prinde contur casa de la Şuşani: „Azi am dat o fugă”

Adela Popescu (37 de ani) a început anul extrem de relaxată și de nerăbdătoare în același timp de a-și vedea visul cu ochii și gata casa de la Şuşani la care au început deja construcțiile.

De câte ori are timp, actrița și prezentatoarea TV dă o fugă până acolo să vadă cum decurge treaba pe șantier și cât de bine merg toate lucrările.

„Azi am dat o fugă să vedem stadiul lucrărilor casei noastre de la țară. Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină, viță de vie sau iederă. Nu ne-am hotărât încă. Și toată perspectiva verde! Mă urcasem pe acoperiș să văd care e treaba. De parcă aș fi știut ce indicații să dau! Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal. Cred că vom intra rar în casă, poate doar la wc. Deși o să facem unul și în curte...lângă terasă!", le-a povestit Adela Popescu internauților, tare încântată de ceea ce a ieșit până acum la casa lor de la Şuşani, acolo unde a crescut de altfel și unde își face casă chiar lângă cea a părinților ei.

Mamă implicată, Adela Popescu își face mereu timp pentru băieții ei. Se joacă cu toți și le și gătește deși responsabilitatea gătitului îi revine mai mult soțului ei, Radu Vâlcan (46 de ani), care este foarte priceput în bucătărie.

Să nu mai aud discuții! Bucătăreasă în bucătărie, alergătoare în parc, ștergătoare de muci, de lacrimi,  liniștitoare de nervi, mângâietoare de păr, cheltuitoare de bani,  iubitoare de viață! Mamă!", s-a descris Adela Popescu, în dreptul unor fotografii în care ține în mână o tavă cu friptură și cartofi proaspăt scoasă de la cuptor, demonstrându-le astfel tuturor că se pricepe de minune și în bucătărie. Adela Popescu a  pregătit ieri și o mâncare de mazăre delicioasă cu care s-a lăudat pe Instagram.

Se relaxează cu seriale, înghețată și biscuiți

Adelei Popescu îi place să doarmă mult, iar soțul ei, Radu, îi face mereu această plăcere. Chiar dacă au casa plină de copii și o familie numeroasă, atunci când mai rămâne singură acasă, sau e liniște și toată lumea doarme, vedetei îi place să se relaxeze astfel:

Copiii dorm, soțul e la un eveniment, iar eu nu știu ce să fac mai repede. Seriale, un pahar de prosecco, să mă înfig în niște înghețată sau în biscuiții cu unt din dulap. Până una alta am făcut un duș, mi-am pus halatul pe mine și aștept să mă decid... Mi-e teamă că o să mă apuc de toate, că sunt fată inimoasă, nu fac diferențe...", a mai spus Adela, răsfățându-se puțin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net