Mama Elodiei, declarații care îți rup sufletul: „L-am așteptat până acum atâția ani!” Ce acuzații îi aduce lui Cioacă?

#Exclusiv Click!

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, avocata dispărută fără urmă în noaptea de 29 spre 30 august 2007, are sufletul negru de durere. Contactată de Click!, femeia ne-a mărturisit că nu crede că o să îl mai vadă niciodată pe nepotul său, Patrick, fiul fiicei sale care a crescut alături de familia lui Cristian Cioacă, fostul ginere care a fost închis aproape zece ani, pentru că a fost principalul suspect în ceea ce privește dispariția Elodiei.

„Nu știu ce face Cioacă, pe mine nu mă interesează de acest monstru. În schimb, mă gândesc mereu la nepotul meu, noi îl așteptăm la noi, acasă, cum l-am așteptat până acum atâția ani, dar nu cred că o să vină. Este băiat mare, are 18 ani, până acum cred că a fost îndoctrinat de familia lui cu tot felul de lucruri urâte despre noi și nu cred că o să mai vină ziua să îl mai văd. Acum cred că este la facultate, a terminat liceul. Este băiat mare”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru Click!

Nu îl iartă pe Cioacă

Mama Elodiei Ghinescu, Emilia ne-a mai mărturisit că nu o să îl ierte niciodată pe Cristian Cioacă, bărbatul cu care fiica sa a ales să se căsătorească. Și asta din cauză că aceasta crede că el i-a omorât cu bestialitate fiica:

Nu m-am resemnat cu situația. Cum să mă resemnez? Cum este oare să am o fată și să mi-o omoare un ticălos. Este rar întâlnită această situație”, ne-a mai declarat mama Elodiei.

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 28 spre 29 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă, dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net