Uite cine știe unde este ascuns Cioacă după eliberare! Mama Elodiei l-a dat de gol

#Exclusiv Click!

Lovitură de treatru în cazul Cristian Cioacă – Elodia Ghinescu! Bărbatul care a fost condamnat pe 18 iunie 2014 la 15 ani și opt luni de închisoare pentru dispariția avocatei a fost eliberat din pușcărie în luna august, după aproape zece ani de detenție, iar nimeni nu știe unde se ascunde în aceste momente. Contactată de Click!, Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu și fosta soacră a lui Cioacă, ne-a mărturisit cine știe unde se ascunde bărbatul.

Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Toate aceste lucruri s-au întâmplat după o cearta conjugală dintre ea și Cristian Cioacă. Astfel, principalul suspect în ceea ce privește dispariția misterioasă a avocatei a fost chiar bărbatul cu care alesese să se căsătorească.

Din momentul în care a omorât-o pe Elodia el s-a ascuns de noi. Nu ne-a mai dat niciun semn, nici nu se pune în discuție să ne caute acum după ce a ieșit din pușcărie. Singurii care știu unde este Cioacă în momentul de față sunt cei de la poliție dar nu vor să ne zică pentru că sunt mână în mână, el dacă a lucrat la poliție vă dați seama...

Cioacă trebuie să meargă la o anumită perioadă de timp să dea cu subsemnatul acolo și vă dați seama că ei știu tot dar nu zic”, a declarat mama Elodiei Ghinescu, Emiliei Ghinescu, care ne-a mai mărturisit și despre un presupus amantlâc amoros dintre Ciocacă și avocata sa.  

Îmi este și scârbă să mai aud de numele lui, un nemernic în toată regula. Cred că și avocata lui Maria Vasi știe mai multe despre el, unde este, ce face, sau chiar ea îl ascunde. S-a zvonit că ar fi fost împreună cu avocata în perioada cât el a fost închis și că au fost împreună și la camera intimă”, a concluzionat, în exclusivitate pentru Click!, Emilia Ghinescu.

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net