Mama Elodiei Ghinescu, atac dur după eliberarea lui Cioacă din pușcărie: „Trebuie să îi fie frică de mine”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru în cazul Cristian Cioacă! Bărbatul, care pe 18 iunie 2014 a fost condamnat definitiv la 15 ani și opt luni de închisoare, a fost eliberat, în urmă cu două zile, după aproape zece ani de detenție. Contactată de Click!, Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, femeia dispărută în noaptea de 29 spre 30 august 2007, ne-a declarat că nu se teme pentru viața sa, în ciuda faptului că fostul ginere a fost eliberat.

Dispariția Elodiei Ghinescu este și acum învăluită într-un real mister! Principalul suspect pentru acest lucru a fost nimeni altul decât soțul său, Cristian Cioacă, acesta fiind polițist de profesie în momentul în care a dispărut Elodia. 

„Cum să îmi fie frică de un prăpădit care a fost acum eliberat? Lui trebuie să îi fie frică de mine, nu mie de el. Pentru mine, Cioacă, este ultimul om de pe suprafața acestui Pământ. Bunicul lui și-a spânzurat soția...la ce să te aștepți de la el. Ei sunt din neam criminal”, a declarat, Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, pentru Click!

Dezamăgită de lege

În anul 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, pentru că și-a omorât soția dispărută în 2007. Anii au trecut, iar în urmă cu două zile, bărbatul a fost eliberat din detenție, iar fosta soacră ne-a mărturisit că este dezamăgită de această sentință.

„Astea sunt legile de la noi din țară. Nu ai ce face! Când s-a întâmplat totul, eu am primit o scrisoare și mi s-a spus că l-a văzut atunci pe Cioacă. Era cu încă cineva, au venit atunci cu o valiză și i-au dat foc. Doar Cioacă scria, în scrisoare, că era implicat, celălalt bărbat stătea mai la distanță de el. În acea scrisoare, mai scria că a pus multă benzină pe valiza aia și i s-a dat foc, iar în urma celor întâmplate au fost flăcări foarte mari și un fum imens”, a conchis, pentru Click!, Emilia Ghinescu.

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 28 spre 29 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă, dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net