Motivul pentru care mama Elodiei Ghinescu nu poate să își vadă nepotul: „A început să plângă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut 16 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu! Absența sa a lăsat în urmă o mamă în suferință care plânge în fiecare zi după fiica sa, dar și după nepotul ei, Patrick (18 ani), pe care nu l-a văzut de unsprezece ani. Contactată de Click!, Emilia Ghinescu ne-a dezvăluit că îl așteaptă pe adolescent la ea acasă cu inima deschisă.

Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu, femeia care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, fără urmă, a fost condamnat, în 2014, de către reprezentanții instanței la 15 ani și opt luni de închisoare. De când fiica sa nu mai este, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, nu mai are liniște sufletească deloc, iar sufletul îi este rupt în bucăți din cauză că familia fostului său ginere nu o lasă să își vadă nepotul, singura persoană care ar putea să îi mai aline dorul de fiica sa.

„Sunt supărată de ani de zile, o durere puernică simt în inimă pe care nu pot să o descriu. Nimeni nu a mai venit, de atunci, să îmi zică ceva, ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica mea. Pe nepotul meu nu l-am mai văzut din clasa I, acum are 18 ani, este major, vă dați seama câți ani au trecut de atunci. Nu am mai putut să îl vedem, nu ni s-a mai dat voie de familia lui. Când ne-am întâlnit o dată sora lui a ridicat mâna la mine. Nici ea nu prea este normală la cap la fel ca și Cioacă. Am înțeles că și la școală, la băiat, s-au dus și au vorbit cu directorul și i-au interzis să îl lase să se vadă cu familia din partea mamei.

El acum este mare, are altă gândire, ar putea el să vină la noi, să ne caute. Nu îmi este frică să mă duc la poartă la dânșii să îmi văd nepotul, dar mă gândesc că dacă ajung acolo iar se iscă un scandal, ultima dată așa a fost. Când m-am dus să îmi văd nepotul au existat acolo discuții aprinse, copilul s-a speriat de tot ce a văzut și a auzit și a început să plângă. Nu vreau asta!

L-am căutat și pe Internet, pe rețelele de socializare, dar nu are așa ceva, nu îl lasă ei, pentru că nu l-am găsit. De multe ori nu mai vreau să mai aud nimic!”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 28 spre 29 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă, dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii.

Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat pe buzele multor persoane, dar și pe prima pagină a ziarelor și a posturilor de televiziune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Kevin Hill profimedia jpg
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
bacalaureat inquam photos jpeg
hudson hornet 1951 licitatie jpg
970 5 fotoADocea Untold jpg
jose ruben mexic zoo jpg