Mama Elodiei Ghinescu, durere fără margini. Ce i s-a întâmplat femeii

#Exclusiv Click!

Avocata Elodia Ghinescu îi apare și acum în vise mamei sale, la 15 ani de la dispariția subită a sa. Contactată de Click!, femeia a povestit că este măcinată de durere, mai ales că își visează des fata.

Emilia Ghinescu stă numai cu gândul la dispariția fiicei sale, Elodia. Atunci când îi apare în vis este ca o bucurie pentru femeie.

Citește și: Fă Revelionul în casa Elodiei!

„Nu o visez chiar tot timpul, dar o visez. Ultima data îmi amintesc ca am visat-o și eram împreună și mi-a zis să mergem la București. M-am dus cu dânsa și m-a lăsat într-un parc după care a dispărut. S-a întors noaptea la mine și din cauza întunericului nu o mai vedeam. Îi auzeam doar vocea când s-a întors. Țin minte că mi-a spus să vin cu ea pe o alee unde s-a deschis dintr-o dată o poartă care era plină de pomi. Am încercat sa iau un măr din copac însă eu nu am ajuns.  Ea da. Și atunci m-am trezit. Ma gândesc că acolo era Raiul”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru Click!

Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariției avocatei Elodia Ghinescu

În urma unei analize făcute de către organele abilitate ale legii s-a ajuns la concluzia că fostul soț al Elodiei, Cristian Cioacă, este principalul suspect în ceea ce privește dispariția fără urmă a avocatei Elodia Ghinescu.

Inițial magistrații au decis ca fostul polițist să săvârșească o pedeapsă în închisoare de 22 de ani de închisoare, după care reprezentanții instanței au analizat cazul și au hotărât că Cioacă trebuie să stea după gratii doar 15 ani și opt luni.

„Nu mă mai interesează de el (n.r – Cristian Cioacă)! Nu m-am resemnat cu situația că fiica mea nu mai este lângă mine. Pentru mine acest om este o nulitate. Este un criminal. Am rămas șocată când i s-a schimbat sentința criminalului. La începutul procesului i-au fost dați aproape 23 de ani de închisoare și acum are cu totul altceva. Am înțeles că o judecătoare de acolo i-a fost colegă de clasă în perioada de studii I – VIII și i-a schimbat încadrarea.”, a mai spus Emilia Ghinescu, pentru Click!

Elodia Ghinescu are mormântul său

 Mama avocatei dispărute ne-a mai mărturisit că fiica sa are locul său de veci. Ba mai mult, ea are grijă ca sufletul avocatei dispărute să aibă liniște acolo unde este.

„Fiica mea are mormântul ei. Când a murit soțul meu, în urmă cu aproximativ 11 ani, i-am pus niște hăinuțe acolo. I-am făcut și slujbă de înmormântare, i-am pus și o fotografie la cruce, îi fac și toate parastasele să îi fie bine pe lumea cealaltă”, a conchis pentru Click! Emilia Ghinescu.

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov care a fost căsătorită cu Cioacă, a dispărut în noaptea de 29 august 2007. Dispariția sa a fost înregistrată de către Poliție abia pe 6 septembrie, după ce soțul său, Cristian Cioacă, a ales să anunțe organele de lege. Cazul avocatei dispărute a ținut prima pagină a ziarelor, dar și a emisiunilor de televiziune în acea perioadă.

Trupul avocatei a fost căutat atunci peste tot: în râpe, în păduri, cu câini, elicoptere, clarvăzători şi detectivi particulari, însă nu a fost de găsit. În urma unor probe de sânge găsite în apartamentul în care avocata locuia cu Cioacă, Elodia Ghinescu a fost declarată moartă, iar în 2013, Cioacă a fost condamnat la închisoare 22 de ani pentru uciderea soției, după care magistrații au decis, în 2014, să stea după gratii, 15 ani și opt luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

barbat suparat jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
facebook messenger jpeg
cub lidia buble png
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg