Cristian Cioacă se află în libertate! Avocata familiei Ghinescu e revoltată: «Are un regim preferențial»

Ultima actualizare:

Cristian Cioacă, fostul polițist acuzat de uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, a ieșit din închisoare, pentru 24 de ore.

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni pentru uciderea Elodiei Ghinescu jpeg

Cel condamnat pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu se află în permisie pentru 24 de ore. Este pentru a doua oară în ultimele trei luni, când Cioacă beneficiază de un astfel de tratament. 

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, susține că fostul polițist Cristian Cioacă se bucură de un regim preferențial la penitenciarul Mioveni, unde săvârșește o sentință de 15 ani, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

"Sunt alți condamnați care au solicitat să li se ofere această permisie în weekend, sâmbătă și duminică, și conducerea i-a refuzat spunând că nu se poate. În schimb, pentru Cristian Cioacă totul este posibil. Din ceea ce am mai înțeles și eu, că din start am semnalat acest lucru, dumnealui beneficiază de un alt regim față de alte persoane deținute în acest penitenciar", a spus avocata familiei Ghinescu, pentru Antena 3.

Acuzațiile avocatei familiei Ghinescu: «Acolo e privit ca un VIP»

De asemenea, avocata Crina Radu a acuzat autoritățile că au reacționat la acest caz într-o manieră subiectivă din cauza funcției pe care o ocupa în cadrul Poliției. 

Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a mai adăugat Crina Radu. 

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în august 2007, iar cazul a fost foarte mediatizat la vremea respectivă. Nici până la acest moment, 16 ani mai târziu, cadavrul nu a fost descoperit. Autoritățile care au condus investigația au găsit îndeajuns de multe dovezi pentru a-l condamna pe soțul Elodiei, polițistul Cristian Cioacă, la 15 ani de închisoare cu executare pentru uciderea partenerei sale.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net