Magda Ciumac: "Tolea și-a văzut băiatul de 4 ori în 12 ani"

Ultima actualizare:

    Magda se ocupă  singură de creșterea  și educația lui  Sasha, băiatul pe  care îl are cu fostul  soț, Tolea CiumacFotografii: BLITZ
Magda se ocupă singură de creșterea și educația lui Sasha, băiatul pe care îl are cu fostul soț, Tolea CiumacFotografii: BLITZ

Au trecut 11 ani de la celebrul caz “Elodia”, care a fost disecat la OTV nopţi la rând, şi care a născut personaje care şi azi fac audienţă. Este vorba despre Tolea şi Magda Ciumac.

El, un uriaş luptător basarabean, ea, o brunetă frumuşică-foc, care a venit la OTV să spună că soţul ei de atunci, Anatolie (Tolea) Ciumac, ar fi ucis-o pe avocata Elodia, dispărută din Braşov. Cei doi s-au despărţit în 2008, dar iată că scandalul izbucneşte din nou, din cauza copilului pe care îl au împreună. 

Elodia și Cioacă,  la nunta lor
Elodia și Cioacă, la nunta lor

S-au iubit cu patos, au devenit vedete peste noapte, au făcut audienţă la pachet, s-au separat în 2008, iar de atunci au rămas în relaţii ostile, chiar dacă au împreună un băieţel de 12 ani. Magda Ciumac (33 de ani) îi aduce acuzaţii grave fostului luptător basarabean şi susţine că Tolea (44 de ani) îşi tratează copilul cu o totală indiferenţă, mai ales atunci când vine vorba despre educaţia lui: “Tolea nu îl caută niciodată pe băiat. În doisprezece ani şi-a văzut fiul de patru ori, atât! Nu mă interesează părerea unei astfel de persoane, când vine vorba de relaţia mea cu actualul iubit”, a declarat Magda pentru Click!.

Magda, alături de  iubitul italian
Magda, alături de iubitul italian

La începutul anului, Magda ne declara, fericită, că şi-a refăcut viaţa cu un italian, după despărţirea de afaceristul timişorean Andrei Rain (53 de ani) cu care a stat 6 ani. “Sunt fericită acum cu relaţia pe care o am! Încă nu m-am stabilit în Italia. În timp, probabil o să se întâmple şi asta. Acum fac naveta. Merg o dată, chiar şi de două ori pe săptămână până acolo. M-am obişnuit cu situaţia asta, fac acest lucru de aproape un an. Am 150 de zboruri până acum”, a declarat Magda Ciumac pentru Click! Magda Ciumac a fost căsătorită cu fostul vicecampion naţional de lupte greco-romane Anatolie (Tolea) Ciumac. Cei doi au devenit părinţii lui Sasha în 2006. Însă doi ani mai târziu au divorţat cu scandal. În 2014, Tolea s-a recăsătorit cu o altă brunetă focoasă, Alina Rotaru, protagonista unui pictorial îndrăzneţ într-o revistă pentru bărbaţi. Cei doi au împreună un băieţel, pe care, culmea, l-au botezat tot Sasha, ca pe fiul lui Tolea şi al Magdei Ciumac. 

Tolea, alături  de Sasha,  pe vremea  când formau  o familie
Tolea, alături de Sasha, pe vremea când formau o familie

”Toate episoadele cu Elodia, de atunci, până în prezent, şi-au spus cuvântul şi amprenta asupra mea şi a vieţii mele. În unele situaţii, în bine, în altele în rău. În toţi aceşti zece ani, am câştigat custodia exclusivă a fiului meu, am divorţat, m-am mutat la Timişoara, mi-am deschis o afacere, am avut şi probleme de sănătate. Important este faptul că fiul meu şi a lui Tolea, Sasha Alexander, este sănătos, un copil bun. Când a dispărut Elodia avea un anişor!”, ne spunea Magda Ciumac anul trecut.

Elodia i-a făcut vedete şi le-a schimbat viaţa

Luptătorul s-a  recăsătorit și  are un băiat
Luptătorul s-a recăsătorit și are un băiat

O avocată tânără şi frumoasă dispărută fără urmă (Elodia Ghinescu), un soţ poliţist bănuit de crimă (Cristian Cioacă), un cadavru care n-a fost niciodată găsit. Acestea au fost ingredientele care au adus, în 2007,  „cazul Elodia” pe buzele tuturor românilor. Dispariţia avocatei a devenit un subiect fierbinte după ce a fost făcut public de postul de televiziune OTV. Emisiunea ”Dan Diaconescu Direct” a bătut chiar un record: 239 de ediţii consecutive dedicate acestui subiect. Printre cei care au devenit vedete se numără și Magda și Tolea Ciumac, soți la vremea respectivă, prezențe constante în emisiunea de la OTV. Elodia nu a fost găsită nici până în ziua de azi, iar polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Fostul poliţist e în închisoare din iulie 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net