„Comoara Elodiei!” - Ce obiecte valoroase au dispărut odată cu avocata ucisă de Cristian Cioacă

În august 2016, magistraţii Tribunalului Argeş l-au condamnat pe fostul poliţist Cristian Cioacă la 16 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în luna august a anului 2007.

Un detaliu mai puțin cunoscut este inventarul obiectelor prețioase dispărute odată cu avocata. Numărul mare de bijuterii „evaporate” poate duce cu gândul la o veritabilă comoară.

A fost lansat un blog cu inventarul bijuteriilor dispărute

În anul 2009, publicația Jurnalul Național lansa un blog, în care erau prezentate toate obiectele de valoare dispărute, o parte dintre acestea fiind prezentate în a doua galerie de fotografii.

Printre obiectele dispărute se numără un ceas din aur, un inel din aur cu smaralde, coliere din aur, diverse inele, brățări sau lănțișoare din metale prețioase, haine scumpe etc.

Citește și: Mama Elodiei, declarații dure la adresa lui Cristian Cioacă: „Nu am să îl iert niciodată!”

Fotografiile obiectelor valoroase ale avocatei Elodia Ghinescu sunt disponibile AICI.

Probele criminaliştilor, prelevate chiar din locuinţa Elodiei şi a lui Cristian Cioacă, îl indică pe poliţist responsabil de uciderea avocatei şi de tranşarea acesteia, conform Adevărul.

Poliţistul Cristian Cioacă a făcut mai mulţi paşi greşiţi care i-au determinat pe anchetatori să-l suspecteze. Primul pas suspect de Cioacă după dispariţia Elodiei a fost să schimbe yala la apartament şi să ceară ca soţia să fie scoasă de la întreţinere.

Dovezile care l-au incrimat pe Cioacă

Al doilea pas suspect este anunţarea dispariţiei Elodiei abia în 5 septembrie 2007, la şase zile după dispariţie. Două zile mai târziu a reclamat o inundaţi în apartament, dar specialistului i s-a părut că robinetul a fost smuls intenţionat din perete. În schimb perdeaua de la duş fusese schimbată şi lipseau şi câteva prosoape. Cioacă a picat şi testul poligraf la mai multe întrebări cruciale.

Un alt semn de alarmă a fost dispariţia unui cuţit de bucătărie din locuinţă. La percheziţiile din septembrie 2007 anchetatorii au găsit mai multe urme de sânge în baie şi în dormitor. Locaţia stropilor i-a făcut pe anchetatori să creadă că Cioacă a lovit-o pe Elodia, iar acesta ar fi decedat, după ce în cădere s-ar fi lovit de un corp dur. Şi în maşina lui Cioacă s-au găsit urme de sânge, iar analizele au arătat că este al Elodiei.

Vezi și: Cristian Cioacă se află în libertate! Avocata familiei Ghinescu e revoltată: «Are un regim preferențial»

Au urmat apoi lucrurile găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov. O uniformă de poliţist, cutia de ceramică în care Elodia îşi ţinea bijuteriile, sticle de parfum de damă, reviste, mănuşi chirurgicale. Pe cămaşa de poliţist găsită în râpă apare AND-ul lui Cioacă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net