Mama Elodiei, declarații dure la adresa lui Cristian Cioacă: „Nu am să îl iert niciodată!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut 15 ani de la dispariția avocatei, Elodia Ghinescu. Cazul a devenit unul legendar, fiind cunoscut de întreaga țară.

În urma unei anchete riguroase, făcută de oamenii legii, s-a stabilit că soțul Elodiei, Cristian Cioacă a ucis-o și i-ar fi ciopârțit cadavrul, pentru a scăpa de probe.

Cioacă, permisie de 24 de ore pentru a părăsi pușcăria

Fostul polițist a fost condamnat la închisoare, dar, la începutul lunii septembrie, s-a aflat că acesta a primit o permisie de 24 de ore, pentru a merge acasă. Contactată de reporterii Click!.ro, mama Elodiei, Emilia Ghinescu, ne-a mărturisit că nu o să își ierte ginerele vreodată, cât va trăi.

Vezi și: Cristian Cioacă se află în libertate! Avocata familiei Ghinescu e revoltată: «Are un regim preferențial»

Femeia ne-a declarat faptul că acesta merita o pedeapsă mult mai mare decât au decis magistrații (n.r - 15 ani și 8 luni). „Unui criminal, instanța trebuia să îi dea pedeapsă pe viață, nu așa cum are Cioacă. Zeci de criminali au recunoscut, până la urmă, ce au făcut ei, în fața judecătorilor. El nu! Omori omul și te joci de-a închisoarea? Nu am să îl iert niciodată nici pe el, dar nici familia. Mama lui l-a îndemnat să facă acest lucru, să o bată și să o omoare! Este cel mai mare criminal. Familia lui este formată doar din criminali. Bunicul din partea tatălui și-a spânzurat soția. Este din neam criminal! El nu era prost, la învățătură, dar nu era normal la cap. Omul era schizofrenic! Mama lui Cristian Cioană nu a venit niciodată la proces. De ce s-a ascuns, a fugit de realitate? Copilul o să aibă necaz din cauza tatălui său toată viață lui”, a declarat pentru Click!.ro Emilia Ghinescu, mama Elodiei.

Cadavrul Elodiei nu a fost descoperit

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în luna august a anului 2007, iar cazul a fost foarte mediatizat la vremea respectivă. Nici până în acest moment, 15 ani mai târziu, cadavrul nu a fost descoperit.

Citește și: Magda Ciumac: "Tolea și-a văzut băiatul de 4 ori în 12 ani"

Autoritățile care au condus investigația au găsit îndeajuns de multe dovezi pentru a-l condamna pe soțul Elodiei, polițistul Cristian Cioacă, la 15 ani de închisoare cu executare pentru uciderea partenerei sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
mamaia  jpg
pod bosfor jpg
nave marea neagra shutterstock 2216324863 jpg
punctul de pensie jpg
masini politie facebook jpg
cipru shutterstock jpg
meteo (1) jpg
lajos kristof jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net