Unde și cum a trăit copilul Elodiei Ghinescu, cât Cristian Cioacă a fost la pușcărie! Bunica lui Patrick rupe tăcerea: „Începea să plângă”

#Exclusiv Click!

Noi declarații tulburătoare făcute de către Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, femeia disperută fără urmă în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Contactată de Click!, femeia ne-a mărturisit că nepotul său, Patrick, a locuit împreună cu sora lui Cristian Cioacă și mama acestuia cât bărbatul a stat aproape zece ani la pușcărie.

Cristian Cioacă a fost suspectul principal în ceea ce privește dispariția Elodiei Ghinescu. Așa că a ajuns după gratii iar din 15 ani și opt luni de închisoare pe care trebuia să îi săvârșească, a făcut aproape zece ani, deoarece pe 22 august 2023 a fost eliberat.

„Nepotul meu a stat după cele întâmplate cu mătușa și bunica lui din partea tatălui, pe la Uda (n.r – comună din județul Argeș) iar după ce a crescut, cred că au stat la Pitești, în apartamentul lui și al Elodiei, pentru că băiatul trebuia să meargă la școală.

Când s-a întâmplat totul noi, atunci, am sesizat Protecția Copilului iar când a văzut mătușa lui ce am făcut l-a luat ea rapid. Țin minte că atunci când era micuț, Patrick (nepotul – n.r) mă întreba pe mine de ce ne certăm cu Cioacă, după care începea să plângă. Chiar dacă el era mic, el știa, conștientiza totul”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!

Își vedea nepotul la program

Mama avocatei dispărute, Emilia Ghinescu, ne-a mai dezvăluit și când dar și cum își vedea nepotul:

 „După dispariția Elodiei noi ne-am mai luat nepotul cam aproape un an acasă la noi, dar aveam un program strict cum sunt două persoane divorțate. Erau anumite zile stabilite, iar când trebuia să îl înapoiez, mă întâlneam cu Cioacă în benzinărie. Un an s-a respectat programul acesta după care gata. A văzut probabil că cel mic s-a atașat de noi și cred că de frică nu l-au mai lăsat”.

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 28 spre 29 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă, dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net