Radu Vâlcan, mesaj categoric pentru Cosmin Seleși: „Termină cu astea”. De la ce a pornit totul

Ultima actualizare:

Radu Vâlcan și Cosmin Seleși, doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV românești, au creat „panică” în rândul fanilor cu cea mai recentă postare din social media. Soțul Adelei Popescu nu s-a mai putut abține și a reacționat, după un gest pe care colegul său de breaslă i l-a făcut. Despre ce a fost, de fapt, vorba între cei doi. 

image

Atât Radu, cât și Cosmin, activează pe platformele din social media. Țin legătura cu fanii, postează atât momente amuzante, cât și mai puțin amuzante sau diverse imagini. Totuși, cei doi oameni de televiziune au ajuns să se „certe” pe Instagram, din cauza unei situații pe care fostul moderator al emisiunii „Batem palma”, de la Pro TV, a provocat-o. 

Radu Vâlcan, „supărat” pe Cosmin Seleși

Din fericire pentru fanii celor doi, motivul „scandalului” a fost o masă copioasă cu care Cosmin Seleși a vrut să-și oftice prietenul. Mai concret, acesta l-a menționat pe Radu Vâlcan într-o postare pe Instagram, în timp ce pe masă se aflau mai multe tipuri de mâncare, pentru a-i face poftă prietenului său. 

Probabil salivând la bunătățile pe care le savura Seleși, soțul Adelei Popescu a venit cu o reacție: „Termină cu astea”. 

Radu Vâlcan, copilărie marcată de lipsuri 

Deși acum are tot ceea ce i-a putut lipsi vreodată, Radu Vâlcan nu uită de neajunsurile copilăriei sale. Cu ocazia sărbătorilor din această iarnă le-a povestit fanilor săi un episod trist care s-a petrecut cu doar 3 zile înainte de a fi executați la Târgoviște.

„3 decembrie, 1989, a fost o zi cumplită. Aveam 12 ani. Prietenii mei, bătrâni ca mine, se știu ei, sigur mă aprobă. Eram rupți de foame, rupți de prezent, rupți de viitor, cu hainele rupte. Eram doar niște mucioși, pentru care a doua zi nu însemna nimic altceva decât niște gloanțe în săniile de la marginea cazematelor înzăpezite de la scara blocului.

Astăzi, după 34 de ani, mă mândresc cu hainele mele rupte, mă mândresc că nu îmi mai este frică să le vorbesc copiilor noștri despre trecut, despre faptul că muncim pentru viitorul, prezentul și respectul trecutului pentru care s-au sacrificat toți ai noștri. Mulțumesc, România! Aia curată și inocentă! 🙏🏼🙌”, a scris Radu Vâlcan, pe Instagramul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net