Cosmin Seleși, declarații în exclusivitate despre casa de la Botiza: „Parcă mi-a rămas sufletul acolo...”

#Exclusiv Click!

În această vară, Cosmin Seleși (46 de ani) s-a împărțit între filmările pentru cel de-al doilea sezon „Batem Palma?”, care rulează de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV și munca la casa la care visa în Botiza, zona Maramureș.

Acesta a oferit pe conturile lui de Instagram o serie de poze superbe din zonă, însă mai multe ne-a povestit chiar el, în exclusivitate, pentru Click!

De ce ai ales Botiza ca locație în care să ai o casă a ta și a familiei?

Am ales această zonă pentru că eu merg în Botiza din 2008, sunt deja peste 15 ani și de prima dată când am ajuns acolo, m-am îndrăgostit de acel loc. Parcă mi-a rămas sufletul acolo, m-am simțit acasă. E un sentiment incredibil.

Construiesc acolo o casă pentru că este în inima Maramureșului istoric, este un loc de vis, magic, de poveste, un loc pe care-mi doresc să-l cresc și să fie vizitat de către toată lumea. Avem o țară atât de frumoasă, iar Maramureșul este o zonă superbă în care mulți români nu au ajuns. Îmi doresc să cresc turismul în zonă.

Ce te-a atras la această regiune?

Sunt atracții incredibile acolo, pe lângă horincă și mâncare foarte bună (râde). Avem Cimitirul de la Săpânța, Cascada Cailor, trasee montane, Drumul Maramureșului – un traseu incredibil, plus că pot fi vizitate ateliere de covoare tradiționale. Botiza este printre singurele localități în care acele covoare se mai fac de mână. În plus, toate sărbătorile care se sărbătoresc acolo, costumul popular purtat în fiecare duminică, la Biserică. Of, sunt atât de multe lucruri pe care le poți face acolo.

Cum te-au primit oamenii din zonă?

Am primit sprijin de la toată lumea: vreo 20 de săteni au venit să mă ajute când am curățat terenul. Ne-am strâns, ne-am împrietenit. Mâncarea se face la disc, așa că ne și simțim bine, dar și muncim. Se numește că... faci o clacă! Se practică acest gen de adunare, iar oamenii vin – ei te ajută, iar tu la rândul tău, mergi când au nevoie. Sunt oameni curați, sinceri... sunt oameni – ce cuvânt important. Nu simți că există răutăți sau invidii. Mă simt atât de bine acolo și le mulțumesc că m-au primit în familia lor. Cam așa e Botiza – un loc de poveste, un loc din altă lume, atât de frumos.

Și... mai exact, cam ce ai pregătit acolo?

Am făcut o casă pe care o să o folosesc cât pot de mult și poate, pe viitor, o voi și închiria. Dar momentan e locșorul nostru în care eu și familia mea mergem să ne curățăm de nebunia cotidiană. E o liniște incredibilă, de care ne bucurăm cu toții. De liniște, pace și zâmbet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net