Fiul Ramonei Bădescu a împlinit 4 ani. Ce spune vedeta despre decizia de a-i face chipul public: „O să...”

Ramona Bădescu (54 de ani) a avut ieri un prilej de bucurie în familie. Fiul ei, Ignazio Cali, pe jumătate român și jumătate sicilian, după tatăl său, a împlinit 4 ani chiar pe 17 septembrie. Actrița și cântăreața a petrecut în familie și și-a îmbrăcat sărbătoritul casei la patru ace.

„Am sărbătorit în familie, aici în Italia, aniversarea celor 4 ani ai lui Ignazio. Bunica i-a adus un elicopter, primul cu telecomandă, până acum avea mașinuțe și tot felul de alte jucării, așa că a fost încântat și i-a plăcut foarte mult. Igna s-a bucurat de însăși prezența bunicii lângă el, pentru că mama nu l-a mai văzut de un an de zile. Știu că oamenii mă iubesc și îmi transmit gânduri pozitive și numai bine însă eu am ales să nu îmi expun copilul. Când o să fie el mare și o să mai crească, o să decidă el atunci dacă vrea să apară sau nu”, ne-a mărturisit Ramona Bădescu care este reținută în expunerea vieții sale de familie.

Își răsfață fiul din plin

Ca orice mămică, Ramona Bădescu își dorește tot ce este mai bun și mai frumos pentru fiul său de 4 ani. Îl răsfață și îi cumpără haine și jucării.

De ziua lui Igna i-am cumpărat costum nou cu papion și bretele pentru pantaloni, apoi când a început dansul, i-am scos papionul și l-am lăsat deschis la cămașă. El s-a bucurat de cadouri și a fost foarte încântat”, a mai adăugat vedeta care are acum o perioadă aglomerată, cu multe proiecte.

"Am lansat pe Instagram și canalul meu de youtube, "Ochhio la rețeta", un proiect culinar și voi filma în octombrie, în Italia, continuarea seriei „Egregora -  Comoara pierdută”, în regia lui Andrei Chiriac, care a început în România, la Bucegi, și continuăm la Napoli, Capri și Roma. Personajul e o reîncarnare a timpului actual acum, în continuare.  Atunci, la filmările de la noi din țară, am început pe vremea dacilor și a lui Vlad Țepeș”, ne-a mai spus Ramona Bădescu care în filmul „Egregora” este sora celebrei actrițe Maia Morgenstern.

Cum s-a născut proiectul său culinar, „Occhio la rețetă”, ne povestește tot vedeta care a ales să gătească rețete rapide, având în vedere că este adesea întrebată cum prepară rețetele italienești.

Ramona Bădescu, sfaturi prețioase pentru toate femeile

Având în vedere că îmi place să gătesc foarte mult și mai multe prietene de-ale mele mă întreabă cum fac rețetele tradiționale italienești m-am gândit să spun câteva dintre secretele  mele  și să le adun în acest proiect pe care l-am denumit sugestiv, „Occhio la rețetă”. Încet-încet voi încerca să povestesc despre stilul meu de viață, cum fac să mă mențin așa la 55 de ani, care sunt secretele mele, ce mănânc, ce antrenamente fac, cum merg în fiecare dimineață la sală. Am să le arăt femeilor care nu au timp să se ducă la sală ce exerciții importante pot face acasă pentru a-și întări partea abdominală și cum să respire corect și să își controleze respirația. Pe mine lucrul acesta cu respirația mă ajută foarte mult în momentele când sunt stresată și în anxietate. Atunci când intru în panică îmi recapăt astfel o stare de siguranță și de liniște”, ne-a mai declarat Ramona Bădescu, care la aproape 55 de ani are 59 kilograme la înălțimea de 1,78 metri.

În luna noiembrie, atunci când o să și împlinească 55 de ani, Ramona Bădescu pregătește două spectacole intitulate „Pasiune”. Unul va avea loc pe  6 noiembrie, la Teatrul Național din București, iar al doilea la Filarmonica din Craiova, urmând ca data să fie anunțată în curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net