Cum își susține Ramona Bădescu mama! Mileurile din casa ei de la Craiova au fost expuse la Muzeul Țăranului Român

#Exclusiv Click!

În familia Ramonei Bădescu (54 de ani) lucrurile sunt bine stabilite. Nu doar vedeta se învârte în lumea muzicii și a artei, ci și nepoata ei, pictorița Dalina Bădescu, dar și mama Ramonei, Liana Bădescu, pe care prezentatoarea TV a sărbătorit-o acum câteva zile, ființa care i-a dat viață împlinind 88 de ani.

Și pentru că aniversarea să îi fie mai dulce și mai frumoasă, mama Ramonei Bădescu a avut parte și de o încununare a muncii ei, toate mileurile și fețele de masă cusute cu migală, răbdare și talent, i-au fost expuse ieri la Muzeul Țăranului Român în cadrul expoziției “Fire” a nepoatei sale, Dalina Bădescu, despre care criticul și istoricul de artă Pavel Șușară a spus că este “un elogiu adus femeii, fără nicio alterare feministă, un adevărat imn închinat creației anonime, fără nicio urmă de patetism și o privire melancolică asupra unui anumit tip de sacrificiu, la capătul căruia se manifestă propria ta vocație, dar se și naște propria ta conștiință recuperatoare, fără niciun fel de superbie…”.

„Și mama e o artistă”

Iar Ramona Bădescu ne-a declarat pentru Click! faptul că și mama ei este o adevărată artistă a familiei.

"Și mama este o artistă a familiei. Este o expoziție cu creațiile realizate de mama mea, pe care le-a lucrat de-a lungul anilor, împreună cu mama ei. Dalina Bădescu, nepoata noastră, le-a adunat să le expună ca să povestească despre viața bunicii ei, viața străbunicii ei, pentru că în spatele acestor momente există emoție, viață trăită, există bucurii, lacrimi, momente din trecut. Aceste lucrări, mileuri, s-au păstrat în timp. Acest mileu era în sufragerie, mama punea întotdeauna pe el tava cu prăjituri. E senzație. Pe acesta țin minte că îl lucra mama când eu aveam 5 ani. Mamei i-au plăcut foarte mult vrăbiuțele și aveam un cuib de vrăbiuțe acasă, la Craiova, s-a inspirat și a lucrat la mileurile ei. Iar mie îmi plăceau florile de caise, de piersici, de cireș...și asta a însemnat o cultură a mea în Japonia. Mi-am dat seama că în altă viață, mi s-a și spus, că am fost o Geisha. Am iubit întotdeauna Japonia iar mama în creația ei întotdeauna a pus aceste flori micuțe, lucrate cu suflet, cu migală, cu atâta intensitate”, a completat vedeta,  are mai bine de 30 de ani trăiește în Italia, la Roma.

A venit în țară special pentru ziua mamei

Liana Bădescu, mama Ramonei Bădescu, a împlinit 88 de ani, așa că vedeta a venit special în țară pentru a o sărbători la un restaurant de fițe din Herăstrău. Artista, cântăreața și prezentatoarea TV și-a răsfățat întotdeauna părinții la ceas aniversar și nu numai, ba cu vacanțe, cine exclusiviste sau cadouri scumpe.

"Astă seară este o seară importantă. Sunt fericită pentru că o sărbătoresc pe mama mea, nu o să îi dați niciodată vârsta! Mama este adorabilă și face 88 de ani! Credeți-mă, arată nemaipomenit! La mulți ani, mami dragă!", a povestit Ramona Bădescu, care vine o dată pe lună în țară, aici unde se ocupă de proiectele sale profesionale și pregătește mai multe surprize până la sfârșitul acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net