Cum își răsfață Ramona Bădescu băiatul de 4 ani! Iată rețeta prăjiturii sale preferate

#Exclusiv Click!

Ramona Bădescu (54 ani) se împarte între Italia și România, aici unde proiectele sale se desfășoară armonios așa că vedeta face naveta Roma-București din trei în trei săptămâni. Asta nu înseamnă că își neglijează băiețelul de 4 ani, pe micuțul Ignazio Cali, din contră! 

De când este mămică,  Ramona Bădescu îi face toate poftele moștenitorului său, care are și o prăjitură preferată. Aceasta este tiramisu cu piersici pe care faimoasa lui mămică i-o pregătește de fiecare dată cu atenție.

Atunci când petrece timp cu fiul său, Ramona Bădescu este atentă la nevoile copilului. Se joacă împreună, îi cântă, îi gătește, îl duce la înot și petrec timp de calitate mamă-fiu.

Și pentru că este încântată de faptul că Ignazio nu mai poate după desertul pe care i-l pregătește, Ramona Bădescu ne-a oferit rețeta sa pentru Click!

Tiramisu cu piersici a la Ramona Bădescu

Ingrediente

500 gr mascarpone 

6 ouă

esențe de vanilie

zeama de la o lămâie

o cutie compot de piersici 

pișcoturi

Mod de preparare

Sparg ouăle, iar gălbenușurile le bat separat cu 200 gr de zahăr. Pentru mine eu pun chiar 100 gr de zahăr, dar cine dorește să fie mai dulce poate pune chiar 200 gr zahăr. Apoi adaug crema de mascarpone.

După aceea bat și albușurile spumă, iar apoi le adaug în mascarponele amestecat cu gălbenușurile. Aceasta este compoziția de tiramisu în care mai adaug, atunci când o fac pentru Ignazio, și un piure de piersici pe care îl fac la blender din piersicile din compot. Lui Igna îi place crema de mascrapone cu piersici.

Separat, fac un sirop de piersici cu lămâie în care înmoi pișcoturile înainte de a le așeza în forma în care fac prăjitura. Apoi mă apuc de treabă! Înmoi pișcoturile în siropul de piersici cu lămâie. Când fac Tiramisu pentru oameni mari, în acest sirop pun și cafea, puțină votcă și lichior Amaro Borsci San Marzano, îi dă o aromă aparte. Apoi aranjez un strat de pișcoturi și unul de cremă mascarpone cu piersici iar la final, deasura mai pun niște piersici tăiate! Este absolut delicios! Poftă bună!”, ne-a mărturisit Ramona Bădescu care se menține într-o formă de zile mari la cei 54 de ani ani săi, vedeta mergând aproape zilnic la sală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net