Ramona Bădescu dezvăluie secretele siluetei de manechin la 54 de ani: „Fac antrenamente de câte trei ore”

#Exclusiv Click!

Silueta subțire cu cheltuială se ține! Și nu doar cheltuială financiară, ci și de timp. Ramona Bădescu (54 de ani) a povestit, în exclusivitate pentru Click!, câte ore investește pentru a reuși să aibă forma fizică dorită.  

Sportul și alimentația atent aleasă o fac pe actrița și cântăreața stabilită de mai bine de 30 de ani în Italia, la Roma, să arate într-o formă de invidiat. Și dacă tot a crescut băiețelul, micuțul Ignazio, care are acum 3 ani și 5 luni, și este pe parcursul zilei la grădiniță, Ramona Bădescu își ocupă prima parte a zilei cu mersul la sală pentru tonifiere și întreținere. Vedeta ne-a prezentat pentru Click! programul său de antrenamente.

„Am început să merg la sală aproape zilnic, pentru că am mai mult timp dimineața, de când Ignazio merge la grădiniță. Am noroc că sala de sport e lângă mine și mă mobilizez repede. Eu nu vreau să slăbesc! Vreau să mă tonific, să cresc în greutate, dar în mușchi. Iar asta înseamnă că trebuie să scad lichidele și să cresc masa musculară, ceea ce mă va face să cântăresc mai mult, dar, uitându-mă în oglindă mă voi simți mai tonică, având în vedere că organismul se transformă în timp. Și eu trebuie să țin pasul cu timpul, așa că de aceea antrenamentele Flexibility & Postural, căci sunt lecții care mă ajută să alungesc musculatura după ce fac sală”, a povestit Ramona Bădescu, în exclusivitate pentru Click!

Ramona Bădescu: „Eu nu vreau să slăbesc”

„Am ales să fac mai multe cursuri la sală, Anti-Gravity Yoga Class, Pilates cu aparate, Pilates fără aparate, Flexibility, bandă, yoga. Merg la sală câte 2-3 ore pe zi, de două ori pe săptămână. Sala de sport de lângă mine este dotată cu multe aparate. Am un antrenor personal care se ocupă să fac bine toate exercițiile alese. Când nu e el la sală, mă antrenez de una singură”, a mai spus Ramona Bădescu. Și ne-a explicat și de ce este atât de determinată să aibă mai multă grijă de ea: „Mă pregătesc pentru spectacolul meu din luna iunie, pe care o să-l am la București”.

Ramona Bădescu a povestit care sunt beneficiile și avantajele tipului de antrenamente pe care le face. „Obiectivul este să îmi formez corpul să ia pozițiile corecte, pentru a crea un echilibru perfect. iar asta se poate face doar cu o respirație corectă. La Pilates, programul de exerciții se bazează după tehnica lui J. Pilates, care are ca scop conferirea unui tonus foarte bun, dar în același timp și unei elesticități musculare, cu ajutorul unui aparat numit reformer. La cursurile de yoga mai lucrez și respirația, și lucrez și pe chakre. Mă simt bine după fiecare ședință la sală, sunt relaxată și asta îmi dă un tonus bun”, a adăugat Ramona Bădescu.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net