De la ce obicei nu se abate Ramona Bădescu! „Mă uit în oglindă și…”

#Exclusiv Click!

Ramona Bădescu (54 ani) are gene bune, moștenite de la ambii părinți. La cei aproape 55 de ani ai săi, vedeta este într-o formă de zile mari. Cum reușește să se mențină, dar și ce planuri de viitor are, aflați din interviul pe care ni l-a acordat.

Ramona Bădescu și-a făcut un obicei din a nu mânca nimic într-o zi, punând în practică acest lucru o dată pe săptămână.

De ceva timp încoace mi-am format un obicei de a nu mânca nimic o dată pe săptămână, într-o anumită zi, depinde, nu e fixă. Există o zi pe săptămână în care beau doar apă plată cu lămâie, ca să îmi curăț organismul și să elimin toxinele din corp. Și îmi face bine! Și mai am un obicei de ani de zile. În fiecare dimineață iau pe stomacul gol o linguriță de ulei de măsline presat la rece”, ne-a mărturisit Ramona Bădescu pentru Click!

Ramona Bădescu a fost întotdeauna o femeie frumoasă și admirată atât de bărbați, cât și de femei. Mereu, vedeta a acordat o atenție deosebită felului în care arată, apelând la tot felul de trucuri. La 50 de ani, Ramona Bădescu a devenit mama unui băiețel de care este tare mândră, Ignazio Bădescu Cali, care în luna septembrie a acestui an va împlini 4 ani.

Pregătește primul spectacol în România

Ramona Bădescu va împlini 55 de ani în luna noiembrie, așa că va pregăti un spectacol aniversar, în România, fiind pentru prima dată când va organiza un show grandios la București. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Ramona Bădescu ne-a mărturisit că se simte bine în pielea ei.

Pregătesc primul meu spectacol în București, care să încununeze vârsta pe care o împlinesc în luna noiembrie, anul acesta.  Sunt și 50 de ani de la debut, prima dată am urcat pe scenă la 4 ani și jumătate, și împlinesc 55 de ani de viață. Vreau să vin cu trupa mea de băieți de la Napoli și cu invitați, pregătim multe surprize. Eu nu îmi dau 55 de ani!

Când mă uit în oglindă,  nu-mi dau vârsta. Acum am 54 de ani și jumătate, nu am de ce să-mi pun în plus niște luni. Vreau să mi le trăiesc, sunt onestă cu timpul și cu vârsta mea, 54 de ani și jumătate, și vreau să trăiesc intens fiecare clipă pentru că timpul zboară repede. Mă uit în oglindă și nu îmi vine să cred că am ajuns la această vârstă, dar privind-o pe mama, îi mulțumesc că am un ADN bun care nu-mi arată vârsta. Și mama mea arată senzațional la 89 de ani. Și tata arăta bine, a fost un bărbat frumos!”, ne-a povestit, în exclusivitate, Ramona Bădescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net