Nu mai este „cea mai frumoasă femeie din lume”. Cine i-a luat locul lui Paige Spiranac...

Desemnată în anul 2022, de revista Maxim, „cea mai frumoasă femeie din lume”, fosta jucătoare de golf Paige Spiranac în vârstă de 30 de ani, a pierdut, de curând, locul 1 în acest prestigios clasament. Click! vă dezvăluie ce model i-a luat locul!

Paige Spiranac nu mai este cea mai frumoasă femeie din lume / foto: arhivă personală
Paige Spiranac nu mai este cea mai frumoasă femeie din lume / foto: arhivă personală

Concret, locul lui Paige Spiranac pe coperta reviste menționate mai sus a fost luat de Ashley Graham (35 de ani), o prezentatoare tv americană. Ea este recunoscută pentru sprijinirea mai multor cauze umanitare.

Ashley Graham este un model popular american de dimensiuni plus size a avut un trecut dificil. De la a fi confuză cu privire la dorințele ei sexuale până la a fi intimidată în școală din cauza greutății sale, bruneta le-a trăit pe toate.

Toate aceste lucruri au făcut-o să se implice mult în acțiuni, menite să-i ajute pe cei care trec prin situații similare.

Cum a reacționat Spiranac la primirea acestei vești

La auzirea veștii că a fost „detronată”, Paige Spiranac a reacționat. Potrivit The Sun, ea a postat câteva fotografii de la evenimentul în cadrul căreia a fost premiată anul trecut. Sursa menționată susține, totodată, că fosta sportivă nu s-a supărat atunci când a aflat că a fost „detronată”.

În ultimii ani, pe lângă de titlu de „cea mai frumoasă femeie din lume”, Spiranac a ajuns una dintre cele mai cunoscute voci din SUA în privința golfului, a vorbit despre țelul pe care îl are.

„Lucrurile s-au schimbat de mai multe ori în timpul carierei mele și probabil vor continua să se schimbe, în timp ce eu mă dezvolt și învăț. În acest moment, țelul meu suprem este să continui să fiu una dintre principalele voci din golf.

În tot acest timp, voi continua să arăt lumii întregi că golful poate fi distractiv. De asemenea, este foarte important pentru mine să distrug concepțiile sociale privind femeile și trupurile lor”, a afirmat Paige Spiranac, informează sportskeeda.com.

Paige s-a născut pe 26 martie 1993, în Wheat Ridge, Colorado și este o fostă jucătoare de golf. Ulterior, ea a făcut o avere care depășește 3 milioane de dolari, datorită postărilor de pe rețelele sociale, unde este celebră, dar și contractelor de publicitate încheiate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net