Pariu indecent! Ce va face cea mai frumoasă femeie de la Mondial, dacă Croația câștigă titlul

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Mondialul din Qatar, a făcut un pariu incendiar. Celebra fană a Croaţiei a făcut o promisiune dacă ţara ei va câştiga finala.

Devenită cea mai cunoscută femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, datorită ținutelor provocatoare pe care le-a afişat la meciurile Croaţiei, Ivana Knoll nu se dezminte și continuă să se joace inimile fanilor săi, dar și cu regulie din Qatar.

Fotomodelul a făcut un pariu care-i va lăsa mască pe admiratorii săi. Dar pentru asta, vicecampioana de la ediția anterioară trebuie să câștige finala din acest an.

Ce a promis Ivana Knoll, dacă Croația va câștiga Mondialul

Superba brunetă, care a furat toate privirile la meciurile Croaţiei, a promis că „steagul va cădea", dacă echipa ei va câștiga titlul mondial. Cu alte cuvinte, Ivana va renunţa complet la hainele care întotdeauna, pe stadion, au fost de culoarea steagului naţional al Croației.

Cea mai sexy apariție de la CM 2022 se bucură de un succes nebun, iar Instagram-ul ei crește vertiginos în fiecare zi.

Croata are acum 1.3 milioane de urmăritori pe platforma de socializare, după ce, la începutul turneului din Qatar, contul Ivanei era urmărit de aproximativ 580.000 de persoane.

Ce avere are cea mai frumoasă femeie de la Mondial

În vârstă de 30 de ani, Ivana Knoll are părinți croați, dar s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit în primii 8 ani. Cea mai cunoscută susținătoare a Croației a lucrat ca fotomodel. Ivana Knoll a fost și finalistă la Miss Croația 2016.

În prezent, Ivana se ocupă de promovarea sa pe Instagram. Din această activitate, bruneta pare să câștige mulți bani. Potrivit publicației Surprisesports, averea sa a ajuns acum la aproape 1.5 milioane de dolari.

În plus, Ivana Knoll pare să le poarte noroc croaților, selecționata lui Zlatko Dalic fiind neînvinsă în Qatar. Vicecampioana de la ediția precedentă a produs marea surpriză a sferturilor de finală, după ce a trecut la penalty-uri de Brazilia. În semifinale, Croația va întâlnia Argentina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net