Ivana Knoll, moment fabulos după ultimul meci al Croației. Ce avere are cea mai frumoasă femeie de la Mondial

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială, continuă să facă show la turneul final din Qatar. Cea mai sexy apariție de la CM 2022 a întors toate privirile la meciul dramatic Croația vs Japonia, în optimile de finală ale competiției. Bruneta se bucură de un succes nebun, iar Instagram-ul ei crește vertiginos în fiecare zi. Totodată, croata a adunat o avere impresionantă în conturi.

 Ce avere are cea mai frumoasa femeie de la Mondial. Foto: colaj Instagram
Ce avere are cea mai frumoasa femeie de la Mondial. Foto: colaj Instagram

Criticată ințial pentru că a încălcat toate regulile morale din țara care organizează Campionatul Mondial din 2022, fosta Miss Croația s-a transformat între timp într-o adevarată stea a turneului din Qatar.

Înainte de ultimul meci al Croației, tânăra ajunsă deja celebră datorită aparițiilor de la Cupa Mondială s-a fotografiat alături de fani. Aceștia au părut înnebuniți de deja celebra și neastâmpărata Ivana Knoll.

Mai mult, Ivana pare să le poarte noroc croaților, selecționata lui Zlatko Dalic fiind neînvinsă în Qatar. Luni, 5 decembrie, vicecampioana de la ediția precedentă a trecut la penalty-uri de Japonia, în optimile de finală. După meci, Ivana Knoll a râs de niponi pe contul ei de Instagram.

Ivana Knoll, moment amuzant după victoria Croației

După victoria de la loviturile de departajare, cea mai frumoasă femeie de la Mondial a postat pe rețelele sociale un clip în care i-a „trollat" pe japonezi. Ivana Knoll s-a filmat în timp ce mânca sushi, informează The Sun

„Doar sushi avem în meniul de azi", a scris bruneta pe conturile de socializare. Postarea a adunat peste 100.000 de like-uri și doar 12 ore.

Explozie pe conturile de socializare

Ivana Knoll a devenit un adevărat superstar. Pe durata Cupei Mondiale, numărul conturilor care i-au dat „follow” pe Instagram este unul impresionant. Croata are acum 1.3 milioane de urmăritori pe platforma de socializare, după ce, la începutul turneului din Qatar, contul Ivanei era urmărit de aproximativ 580.000 de persoane.

Chiar dacă pentru popularitate a jonglat cu regulile din Qatar, Ivana Knoll a dezvăluit că nu teme că va fi arestată de polițiști. Totodată, croata nu înțelege de ce ținutele ei fac rău.

„Mă gândesc cum poate rochia mea sau un bikini să rănească pe cineva? Vă rog să-mi explicați acest lucru", a spus cea care este considerată cea mai frumoasă femeie de la CM 2022. Tânăra de 30 de ani a declarat că autoritățile „nu îi fac probleme" pe stadioane, conform The Sun.

Cine este Ivana Knoll, bruneta care a furat toate privirile la Cupa Mondială 2022

Ivana Knoll a făcut valuri la Mondialul din Qatar, cu ținutele în care a apărut. În vârstă de 30 de ani, bruneta are părinți croați, dar s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit în primii 8 ani.

Cea mai frumoasă femeie de la Mondial a studiat în Bosnia & Herțegovina, a făcut un liceu privat și a absolvit apoi o specializare de design în Croația, la Zagreb. Ulterior, aceasta a făcut facultatea la Rijeka.

La început, cea mai cunoscută susținătoare a Croației și-a câștigat existența din ocupația sa de fotomodel. Ivana Knoll a fost și finalistă la Miss Croația 2016.

În prezent, Ivana se ocupă de promovarea sa pe Instagram. Din această activitate, bruneta pare să câștige mulți bani. Potrivit publicației Surprisesports, averea sa a ajuns acum la aproape 1.5 milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net