Au isterizat Campionatul Mondial din Qatar! Ele sunt frumoasele din tribune!

Blonde, brune sau roșcate, fanele de toate națiile fac senzație la Campionatul Mondial din Qatar! Frumusețile din lumea arabă sunt și ele în tribune, chiar dacă mult mai îmbrăcate decât restul lumii.

cub suportere png

S-au încins tribunele în Qatar cu fanele! Ca la orice Campionat Mondial nu contează doar spectacolul din teren! Atmosfera din tribune e și ea la înățime, mai ales că frumusețile din lumea întreagă și-au dat întâlnire în Qatar!

Dacă berea a fost intezisă, măcar femeile au fost lăsate să facă show în tribune la Capionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Frumuseți reprezentând toate națiile de la actuala ediție a Campionatului Mondial atrag privirile suporterilor din întreaga lume, mai ceva ca jucătorii din teren.

Fanele își susțin din tribune echipele naționale fiecare cum se pricepe mai bine. Unele mai dezinhibate, afișează ținute mai sumare. Fanele din lumea arabă, nsă, respectă cu strictețe tradiția și sunt îmbrăcate în burqa.

Nici influencerițele din Qatar nu se lasă mai prejos. Profită și ele din plin de Campionatul Mondial de Fotbal.

Iubitoare de lux și extravaganțe, acestea nu ezită să-și etaleză stilul de viață opulent în postările lor de pe Instagram, care sunt urmărite cu sufeltul la gură de milioane de fanii din întrega lume.

Cel mai scump și mai controversat Campionat Mondial! Nu se bea bere! 

Pe 20 noiembrie a început Campionatul Mondial din Qatar, competiție în care se întâlnesc 32 de echipe, împărțite în 8 grupe. Din acestea se califică în optimile de finală doar primele două clasate.

Până la acest moment, au fost vândute nu mai puțin trei milioane de bilete, conform unui anunț recent al FIFA. Astfel Qatar-ul a bătut Rusia, care a comercializat doar 2,4 milioane de tichete, cu prilejul Cupei Mondiale din 2018.

Se estimează că suma încasată la actuala ediție pe bilete va fi una record de 7,5 miliarde de dolari (7,2 miliarde de euro), până la sfârşitul campionatului, în data de 18 decembrie. Fanii din țări precum: Qatar, Arabia Saudită, SUA, Mexic, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Argentina, Franţa, India şi Brazilia, se numără printre cei care au achiziţionat cele mai multe bilete la actualul Campionat Mondial.

Competiția din Qatar a fost catalogată, însă, drept cel mai controversat eveniment sportiv din ultimele decenii. Fanii s-au arătat, pur și simplu, consternați și indignați atunci când autorităție din Qartar au interzis consumul de bere pe stadion! Întreaga investiție de la nivelul stadioanelor, dar și în modernizarea infrastructurii orașelor, s-a ridicat la suma record de 229 de miliarde de euro, actuala ediție fiind cea mai scumpă din istorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg