Au isterizat Campionatul Mondial din Qatar! Ele sunt frumoasele din tribune!

Blonde, brune sau roșcate, fanele de toate națiile fac senzație la Campionatul Mondial din Qatar! Frumusețile din lumea arabă sunt și ele în tribune, chiar dacă mult mai îmbrăcate decât restul lumii.

cub suportere png

S-au încins tribunele în Qatar cu fanele! Ca la orice Campionat Mondial nu contează doar spectacolul din teren! Atmosfera din tribune e și ea la înățime, mai ales că frumusețile din lumea întreagă și-au dat întâlnire în Qatar!

Dacă berea a fost intezisă, măcar femeile au fost lăsate să facă show în tribune la Capionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Frumuseți reprezentând toate națiile de la actuala ediție a Campionatului Mondial atrag privirile suporterilor din întreaga lume, mai ceva ca jucătorii din teren.

Fanele își susțin din tribune echipele naționale fiecare cum se pricepe mai bine. Unele mai dezinhibate, afișează ținute mai sumare. Fanele din lumea arabă, nsă, respectă cu strictețe tradiția și sunt îmbrăcate în burqa.

Nici influencerițele din Qatar nu se lasă mai prejos. Profită și ele din plin de Campionatul Mondial de Fotbal.

Iubitoare de lux și extravaganțe, acestea nu ezită să-și etaleză stilul de viață opulent în postările lor de pe Instagram, care sunt urmărite cu sufeltul la gură de milioane de fanii din întrega lume.

Cel mai scump și mai controversat Campionat Mondial! Nu se bea bere! 

Pe 20 noiembrie a început Campionatul Mondial din Qatar, competiție în care se întâlnesc 32 de echipe, împărțite în 8 grupe. Din acestea se califică în optimile de finală doar primele două clasate.

Până la acest moment, au fost vândute nu mai puțin trei milioane de bilete, conform unui anunț recent al FIFA. Astfel Qatar-ul a bătut Rusia, care a comercializat doar 2,4 milioane de tichete, cu prilejul Cupei Mondiale din 2018.

Se estimează că suma încasată la actuala ediție pe bilete va fi una record de 7,5 miliarde de dolari (7,2 miliarde de euro), până la sfârşitul campionatului, în data de 18 decembrie. Fanii din țări precum: Qatar, Arabia Saudită, SUA, Mexic, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Argentina, Franţa, India şi Brazilia, se numără printre cei care au achiziţionat cele mai multe bilete la actualul Campionat Mondial.

Competiția din Qatar a fost catalogată, însă, drept cel mai controversat eveniment sportiv din ultimele decenii. Fanii s-au arătat, pur și simplu, consternați și indignați atunci când autorităție din Qartar au interzis consumul de bere pe stadion! Întreaga investiție de la nivelul stadioanelor, dar și în modernizarea infrastructurii orașelor, s-a ridicat la suma record de 229 de miliarde de euro, actuala ediție fiind cea mai scumpă din istorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net