Bogătașii din Qatar, prinși în ofsaid, la Mondiale! Au „poftit” la Miss Croația

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Ivana Knoll, 30 de ani, sau Miss Croația a descins la Campionatului Mondial de Fotbal, din Qatar, în forță. După ce a stârnit controverse, apărând îmbrăcată sumar, ea a continuat seria aparițiilor incendiare și a reușit să prindă în ofsaid chiar doi bogătași din Qatar.

Ce tradiții și valori conservatoare?! Când trece Ivana Knoll prin preajmă, bărbații uită și cum îi cheamă! Așa au pățit doi bărbați din Qatar, recent, când fotomodelul croat se ducea spre locul ei din tribună. Aceștia au fost surprinși scoțând telefoanele mobile pentru a-i face poze, din spate, focoasei brunete. Că doar nu pozau pentru a avea dovezi incriminatorii pentru „miliția spirituală” din Doha...

Ivana Knoll a reușit să stârnească controverse prin aparițiile ei provocatoare în rândul societății musulmane din Qatar, caracterizată prin valori tradiționale, deloc înțelegătoare cu expunerea sexy a femeilor. Fotomodelul a identificat o bună oportunitate de promovare masivă, doar vorbim despre Campionatul Mondial de Fotbal, așa că a mutat spectacolul în tribune!

Fanii arabi au uitat de rigorile tradiționaliste. foto: Instagram
Fanii arabi au uitat de rigorile tradiționaliste. foto: Instagram

În cea mai recentă postare de pe Instagram, pentru a sărbători înregistrarea cifrei record de un milion de abonați, Miss Croația a ilustrat fix cu fotografia în care bărbații din Qatar, vrăjiți de formele ei voluptoase, în timp ce o sorbeau din priviri, au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul. Ivana Knoll purta un top de bikini roșu și alb și cu pantaloni mulați roșii.

Ivana Knoll a fost finalistă la Miss Croația în anul 2016, după care a devenit designer vestimentar și a înființat o companie care se axează pe lenjerie intimă. O mare parte din avere o strânge din rețelele de socializare, pe Instagram fotomodelul tocmai atingând pragul de 1 milion de urmăritori. 

Presa din Marea Britanie a botezat-o pe Ivana Knoll „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, iar acțiunile ei provocatoare, care încalcă regulile țării arabe, au devenit la fel de urmărite precum meciurile campionatului.

Deși i s-a atras atenția că ar putea să aibă probleme, Ivana Knoll a declarat că este deranjată de regulile stricte aplicate în Qatar si că, până acum, nimeni nu i-a provocat nici o problemă. Tocmai de aceea, Miss Croația a dat asigurări că va continua să procedeze la fel. Probabil că, până la încheierea campionatului, contul ei de Instagram va depăși și alte praguri-record.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net