Ce riscă cea mai frumoasă femeie de la Mondial? „Cum poate o pereche de bikini să rănească pe cineva”

Ultima actualizare:

Supranumită de către englezii de la The Sun „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, Ivana Knoll continuă să-i sfideze pe qatarezi! Frumoasa brunetă nu ține cont de regulile de conduită din țara arabă.

Cea mai HOT femeie de la CM 2022 a declarat că nu se va opri din a purta ținute interzise în Qatar și a recunoscut că a fost „super furioasă" când a aflat despre legile și interdicțiile din această țară, conform The Sun.

După ce a postat fotografii extrem de îndrăznețe din timpul meciului Croația - Canada, încheiat 4-1, fosta Miss Croația a fost criticată dur pe rețelele sociale. Bruneta a dat, însă, un răspuns ferm.

Qatarezii s-au arătat nemulțumiți de modul în care cea mai cunoscută suporteră a Croației a ales să se îmbrace, încălcând astfel toate regulile morale din țara care găzduiește Campionatul Mondial din 2022.

Ivana Knoll nu ține cont de regulile din Qatar

Ivana Knoll a dezvăluit că nu teme că va fi arestată de polițiști. Totodată, bruneta nu înțelege de ce ținutele ei fac rău.

„Mă gândesc cum poate rochia mea sau un bikini să rănească pe cineva? Vă rog să-mi explicați acest lucru", a spus cea care este considerată cea mai frumoasă femeie de la CM 2022. Tânăra de 26 de ani a declarat că autoritățile „nu îi fac probleme" pe stadioane.

Totuși, din cauza ținutelor considerate indecente, croata riscă sancțiuni destul de dure, de la interzicerea accesului în spațiile publice, la o amendă de 3.000 de euro sau chiar câteva zile de închisoare.

Dar Ivana nu e speriată de aceste sancțiuni. Dovadă este și meciul Croația - Canada, scor 4-1, unde a apărut într-o rochie extrem de scurtă și decoltată. În plus, a postat fotografiile pe rețelele sociale și a stârnit un nou val de critici.

Sunt surprins că nu ești deja la închisoare”, „De ce nu vrei să respecți regulile?”, „E rușinos modul în care te afișezi” sau „La următorul meci nu o să te mai vedem. O să fii arestată”, au câteva dintre reacțiile arabilor, în timp ce restul lumii a susținut-o pe frumoasa brunetă, conform Adevărul.

Ivana Knoll a criticat organizarea de la Cupa Mondială: „E un dezastru”

În urmă cu câteva zile, Ivana Knoll a spus că organizarea de la Cupa Mondială de Fotbal din Qatar este un „dezastru” și un „circ” pentru că apropiații săi nu au primit nici acum Hayya, legitimația necesară pentru a intra la meciuri.

E un dezastru. Îmi pare rău pentru cei care nu pot merge la Cupa Mondială din cauza celei mai proaste organizări din istorie. Prietenii mei nici acum n-au primit cardul Hayya, deși au trecut 20 de zile și au bilete pentru toate meciurile.

Evident, eu sunt aici, sunt norocoasă că pot încuraja naționala Croației. E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ”, a transmis Ivana Knoll, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net