Tania Budi a făcut ravagii pe plajă! A încins atmosfera într-un costum de baie seducător

Tania Budi a urcat temperatura pe plajă, dar și pe internet. Cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România, vedeta a făcut ravagii într-un costum de baie seducător. Evident, nu putem decât să ne minunăm că fosta actriță arată atât de bine la 54 de ani.

image

Fostă vedetă de televiziune, reprofilată în domeniul afacerilor, Tania Budi și-a etalat din nou aspectul fizic răvășitor. Într-o duminică liniștită de august, rețelele de socializare s-au dat peste cap după ce vedeta a publicat un selfie senzual într-un costum de baie de leopard.

Citește și: Cum arată Tania Budi la 54. A făcut furori pe plajă

Deși această apariție provocatoare nu ar trebui să ne surprindă - Tania Budi obișnuidu-și fanii cu poze amețitoare de-a lungul timpului, nu putem să nu fim uluiți de forma fizică în care se află vedeta.

Tania Budi, apariție senzuală pe plajă!

image
Tania Budi a făcut ravagii pe plajă! Foto: Facebook

Tania Budi confirmă încă o dată că este una dintre cele mai răpitoare femei din România. Vedeta arată superb, deși a trecut de ceva timp de perioada tinereții.

Afacerista continuă să nu-și arate vârsta! Da, are 54 de ani! Știm, e greu de crezut, ținând cont de imaginile postate în ultimele luni pe rețele de socializare.

Sigur te interesează: Tania Budi mai face ravagii și la 54 de ani. Uite cum a întors capetele pe stradă!

Tania Budi arată demențial la 54 de ani!

Vara încă nu s-a terminat, așă că fanii ei se pot aștepta și alte „cadouri” spectaculoase de pe plajă. Un lucru e cert: Tania Budi nu pare să îmbătrânească deloc.

HOT! Poate te interesează: Ce vedetă din România are cel mai frumos posterior în vara lui 2022? Cele mai provocatoare apariții

Fosta actriță și prezentatoare TV a avut relații cu personaje importante din showbiz, precum Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea. Actualmente, vedeta pune pe primul loc afacerile, ea deținând mai multe businessuri de succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
capsunari spania
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg