Tania Budi mai face ravagii și la 54 de ani. Uite cum a întors capetele pe stradă!

Ultima actualizare:

La cei 54 de ani Tania Budi încă îi bagă în priză pe bărbații pe lângă care trece pe stradă. Tania a ieșit la ceas de seară îmbracată mai mulat, la un supermarket de lângă blocul în care locuiește. Aceasta a atras atenția tuturor bărbaților aflați în zona respectivă iar unul dintre ei aproape că și-a sucit gâtul uitându-se la fundul vedetei.

cub tania budi png

Ce mai face Tania Budi de când nu mai este în lumina reflectoarelor? Se ocupă de afacerea din Constanța și de ea. Afacerea merge bine și ea se menține în top, este la fel de frumoasă, iar pentru vârsta ei este „brici", cum ar spune unii.

Citește și: Cum arată Tania Budi la 54. A făcut furori pe plajă

Are o siluetă de viespe, este cochetă și arată tânără în comparație cu anii din buletin. Fotoreporterii Click! Au surprins-o pe celebra blondină pe străzile Capitalei, la câteva cumpărături casnice.

A ieșit îmbrăcată în haine negre, mulate pe corp, care să îi pună în evidență formele  de manechin. Am putea spune că, în ciuda vârstei, diva întoarce capete și acum. Are o față fresh, ca de puștoaică, dar aici are un aport și medicina estetică. 

Nu am operații estetice. Am grijă de prospețimea tenului. Am intervenții non-invazive. Mă ajută și natura pentru că 90% este gena. Pe lângă asta am grijă și de alimentație, dar nu mă duc la extreme”, a spus Tania Budi, pentru Antena Stars.

Tania Budi nu se grăbește să se căsătorească 

În urmă cu aproximativ doi ani, Budi se afișa la brațul unui partener tinerel, care e mai tânăr decât ea cu 26 de ani. Momentan nu știm dacă cei doi au rămas sau nu împreună, cert este că nu îi displace singurătatea.

Vezi și: Tania Budi, prima operație estetică la 53 de ani 

Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani", a mai povestit Tania Budi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net