Bărbații o imploră să îi aresteze! Sexy-polițista Kimberly Coverdil a devenit virală pe Tik Tok

Kimberly Coverdill este o tânără polițistă din Arizona, SUA, care a devenit recent virală datorită frumuseții sale. Femeia are milioane de fani, ce își doresc cu ardoare să fie încătușați și duși la secție de ea.

Kimberly Coverdil este șerif adjunct al Poliției Mohave din Arizona (Foto: Instagram)
Kimberly Coverdil este șerif adjunct al Poliției Mohave din Arizona (Foto: Instagram)

Oamenii îi spun că e prea frumoasă ca să fie polițistă!

Citește și: Ea e bomba-sexy de la Rutieră: «Aşa poliţistă să mă tot oprească»

E înaltă, blondă, are ochii albaștri și forme voluptoase pe care visează să le aibă orice femeie! Pentru că arată atât de bine în uniformă, șeriful adjunct Kimberly Coverdil a câștigat o legiune de fani pe rețelele sociale, care o imploră adesea să îi aresteze.

Tânăra a recunoscut că s-a confruntat și cu o serie de persoane răutăcioase, care au acuzat-o că nu este o polițistă reală și că doar se preface pe Internet. Ce-i drept, putea să fie lejer model dacă își dorea.

Iată și: Polițista nonconformistă pozează în ipostaze provocatoare, cu tatuajul dintre sâni la vedere

Ca să le demonstreze că lucrează cu adevărat ca agent al Departamentului de Poliție din Arizona, Kimberly s-a filmat în timp ce se ducea la serviciu și le-a făcut fanilor un tur al secției, potrivit publicației britanice Daily Star.

Vezi și: Poliţista porno poza goală în maşina de patrulă

„Nu arăți ca o polițistă. Ești prea sexy pentru jobul ăsta”, îi spun adesea admiratorii săi. Polițista nu este însă deranjată de astfel de afirmații, ba chiar îi place și ei să facă glume pe seama profesiei sale, pe canalul său de Tik Tok, acolo unde publică des videoclipuri îmbrăcată în uniformă.

„Întotdeauna mi-am dorit această carieră”

Clipurile sale au fost vizionate de milioane de oameni, iar Kimberly pare că a devenit peste noapte o vedetă în toată regula. Însă, avem vești proaste pentru bărbații care credeau că au vreo șansă cu frumoasa polițistă! Conform paginii sale de Facebook, Kimberly este logodită, din această toamnă, cu Sam Anutta - la rândul său polițist. Cei doi au în plan să se căsătorească, cel mai probabil anul viitor.

Te-ar putea interesa și: Ziua poliţistă la Oradea, seara bombă-sexy pe scenă

Dacă mai exista vreo urmă de îndoială că tânăra este polițistă, chiar anul trecut, Biroul șerifului din Mohave a publicat oficial pe Facebook, în luna iunie, un anunț în care a prezentat-o pe Kimerly Coverdill drept unul dintre cei mai noi adjuncți ai secției.

Când a fost întrebată de ce a vrut să devină polițistă, Kimberly a mărturisit că motivul este unul emoționant pentru ea: „Întotdeauna mi-am dorit această carieră și i-am promis bunicului meu înainte de a muri că mă voi înrola în Poliție”.

Iată și: FOTO Ce atletică este «Sexy Poliţista» de la Românii au Talent!

Anterior, Kimberly a locuit în statul California, acolo unde, în adolescență, a urmat cursuri de formare, la Poliția din Los Angeles County.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net