O fostă polițistă s-a lăsat de meserie și s-a apucat de poze sexy! Câștigă peste 1 milion de euro pe un portal dedicat adulților

Ultima actualizare:

    Charlotte Rose a câștigat o avere din conținutul publicat pe platfora OnlyFansFoto: arhiva personală
Charlotte Rose a câștigat o avere din conținutul publicat pe platfora OnlyFansFoto: arhiva personală

Un ofițer de poliție și-a schimbat slujba pentru a deveni model. Acum câștigă o avere pe pagina ei de pe aplicația OnlyFans, ceea ce i-a permis să își înceapă propria afacere. Charlotte Rose a decis să-și părăsească slujba de polițist după doar un an, deoarece nu-i plăcea mediul de lucru dominat de bărbați. Ea a câștigat peste 1 milion de euro din fotografiile sexy.

O femeie și-a abandonat cariera de ofițer de poliție și a început să publice conținut sexy pe OnlyFans. Decizia curajoasă pe care a luat-o a făcut-o bogată!

„Mi-am dorit întotdeauna să fiu veterinar și am intrat la Universitatea Cambridge, dar am decis să amân pentru un an. Cineva mi-a sugerat să mă uit să fiu un îngrijitor de câini la poliție în acel moment, așa că am depus cererea și am planificat să mă îndrept în această direcție. Mi-am promovat calificările, dar a devenit evident foarte repede că nu era pentru mine și slujba era foarte dominată de bărbați. Știam că pot petrece 10 ani încercând să intru în unitatea de câini și că risc să nu se întâmple niciodată, așa că am renunțat după un an, când aveam 20 de ani.”, a mărturisit Charlotte, potrivit Daily Star.


    Charlotte s-a îmbogățit după ce a renunțat la cariera de polițistăFoto: arhiva personală
Charlotte s-a îmbogățit după ce a renunțat la cariera de polițistăFoto: arhiva personală

În schimb, Charlotte a început să cocheteze cu modellingul și s-a alăturat unui prieten pentru un test în care a pozat lângă mașini sport - inclusiv marca ei preferată, Lamborghini. Tânăra de 27 de ani, din Essex, a fost apoi invitată să se alăture OnlyFans în 2016 pentru a intra în legătură cu admiratorii ei, care plătesc bani frumoși pentru a o vedea în ipostaze provocatoare. Ea și-a păstrat conținutul „decent” și s-a concentrat în mare parte pe scenarii în care vorbea în fața camerei și interacționa cu spectatorii. În timp ce succesul în carieră nu a fost un factor instantaneu, decizia de a se alătura OnlyFans a ajuns să fie foarte profitabilă pentru Charlotte. Când OnlyFans a decolat la sfârșitul anului 2018, Charlotte a început să-și ia conținutul mai în serios și a dedicat platformei 14-16 ore pe zi.  La câțiva ani după ce a pozat cu mașini de lux, ea și-a cumpărat propriul Lamborghini violet de peste 265.000 de euro pe care îl și-l dorise încă din copilărie.„Cea mai grea este competiția - întotdeauna există fete lare doresc să ajungă în locul în care te afli. Unii oameni cred că sunt bani ușori și trebuie doar să postezi câteva nuduri, dar nu văd câte ore pe zi mă pregătesc. Din câte știu, sunt cea mai rentabilă persoană care face ceea ce fac cu limitele pe care le am în loc și mă asigur că lucrez mereu pentru a merita acest lucru.”, a adăugat Charlote Rose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net