Paige Spiranac: «Dacă vă uitați la sânii mei vă face bine la sănătate»

Jucătoarea profesionistă de golf Paige Spiranac (29 de ani) le-a spus fanilor ei că este bine să se uite la decolteul său generos. Spiranac a publicat „diagnosticul medical” pe Twitter, după ce a citit un studiu german care susține că, a te uita la sânii unei femei timp de 10 minute pe zi este mai bine pentru sănătatea ta, decât să mergi la sală.

Paige Spiranac le spune fanilor că uitatul la sânii ei este bun pentru sănătate (foto: Instagram)
Paige Spiranac le spune fanilor că uitatul la sânii ei este bun pentru sănătate (foto: Instagram)

Citește și: Cele mai sexy iubite de fotbaliști rămași la Cupa Mondială 2022. Soția lui Messi prinde topul incendiar 

Are 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram

„Eu pot face asta cu siguranță!”, „Mă simt mai bine deja”, „Mi-ai salvat viața” au fost unele dintre comentariile fanilor la postare. Bomba blondă este un mare utilizator de social media și primește în mod regulat comentarii despre decolteul ei. Luna trecută, ea s-a simțit obligată să confirme faptul că sânii ei sunt reali. „Sunt reale și sunt spectaculoase", a spus ea. "Îmi place când băieții încearcă să-mi spună că aceste lucruri care au fost atașate de corpul meu încă din ziua în care m-am născut, că sunt false - atunci când ele sunt foarte reale."

„Și nu aș minți despre asta. Dacă le-aș plăti și ar fi false, aș spune «da, le-am plătit și sunt grozave», adică m-aș lăuda, doar uită-te la ele”.

De asemenea, Paige, care are 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram, a fost votată anul trecut cea mai sexy femeie de revista Maxim. După ce a câștigat premiul, ea a spus:

„Sunt atât de onorată de faptul că am fost numită cea mai sexy femeie în viață de către MAXIM în acest an. Când am primit apelul, i-am tot întrebat: «ești sigur?», pentru că nu credeam cu adevărat ce se întâmplă. Pentru mine a fi sexy este despre încredere și senzația de confort în propria piele.

Întotdeauna am încercat să rămân fidelă cu mine însumi pe tot parcursul drumului meu neconvențional și acum sunt atât de mândră să urmăresc atât de multe femei uimitoare care au purtat titlul în anii dinaintea mea.”

Vezi și: Ivana Knoll, moment fabulos după ultimul meci al Croației. Ce avere are cea mai frumoasă femeie de la Mondial 

image

Superbitatea a primit și critici în urmă cu căteva zile

Ea este la curent cu tot ce se întâmplă în sport și a făcut câteva previziuni îndrăznețe pentru anul 2023, iar criticile nu au întârziat să apară la adresa sa. „Cred că va fi un an grozav și cred că este oportun să facem niște previziuni importante pentru 2023”, a spus jucătoarea în timp ce începea videoclipul, care a strâns sute de mii de vizionări. Fosta sportivă a vorbit despre ceea ce crede că se va întâmpla în tenis, baschet, fotbal american și multe altele.

Fanii nemulțumiți de unele dintre sfaturile ei: „Vorbești serios? Yankees nu vor fi niciodată campioni!”, „Am vizionat videoclipul de 10 ori și nu am auzit nicio predicție”, „Nu sunt de acord cu ceea ce spui”, „ „Greșești complet,punct” sau „Îmi pare rău,mă fac că nu am auzit nimic” au fost doar câteva dintre răspunsuri.

Iată și: Are interzis în sala de sport pentru că e prea sexy! 

Paige Spiranac primește peste 10.000 de euro pentru fiecare postare pe rețelele de socializare. ei pe internet, relatează The Sun. Atenția oamenilor care doresc să se promoveze cu ajutorul foștilor sportivi este enormă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net