Cele mai sexy iubite de fotbaliști rămași la Cupa Mondială 2022. Soția lui Messi prinde topul incendiar

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Click! îți prezintă topul celor mai frumoase iubite de fotbaliști aflați în cursă pentru titlul mondial. Lista include câteva apariții incendiare. Vorbim de modele care au încins tot internetul și care au sute de mii de urmăritori pe Instagram.

Cele mai frumoase iubite de fotbaliști
Cele mai frumoase iubite de fotbaliști

De la o superbă actriță spaniolă la supermodele și antrenoare de fitness, The Sun a realizat un top al celor mai frumoase iubite de fotbaliști rămași în competiție la Campionatul Mondial de Fotbal 2022.

Nu, pe listă nu se află și Ivana Knoll, croata care a furat toate privirile la Mondial. Fosta Miss Croația nu are un iubit în naționala lui Zlatko Dalic, și oricum croații au fost elimați din Qatar după semifinala cu Argentina.

Cele mai frumoase iubite de fotbaliști de la CM 2022

Agustina Gandolfo (Argentina)

Gandolfo, în vârstă de 26 de ani, este iubita atacantului argentinian Lautaro Martinez. Blondina care i-a cucerit inima starului de la Inter Milano și-a dezvoltat propriul brand ca expert în fitness și stil de viață sănătos.

Augustina Gandolfo are aproape un milion de urmăritori pe Instagram. În plus, Iubita finalistului de la CM 2022 își conduce, de asemenea, propriul restaurant din Milano, numit Coraje, conform Adevărul.

Caro Calvagni (Argentina)

Iubita apărătorului Nicolas Tagliafico este modelul de fitness Caro Calvagni. Ea are peste 330.000 de urmăritori pe Instagram, unde își prezintă toate aventurile și viața spectaculoasă pe care o duce.

Tânăra de 28 de ani și-a etalat chiar și abilitățile de jucătoare alături de Tagliafico într-un meci de tenis de câmp în vacanța din Ibiza.

Antonela Roccuzzo (Argentina)

Antonela Roccuzzo este soția starului Lionel Messi. În vârstă de 34 de ani, frumoasa brunetă este din Rosario. Cei doi s-au cunoscut la doar cinci ani și sunt împreună încă din tinerețe. Împreună au trei copii: Thiago, Mateo și Ciro.

Antonela Roccuzo a urmat o pregătire universitară pentru a deveni dentist, înainte de a se orienta spre comunicarea socială. Soția lui Messi a fost model pentru casa de modă argentiniană Ricky Sarkany. 

Zoe Cristofoli (Franța)

Celebra Zoe Cristofoli, în vârstă de 26 de ani, este iubita starului AC Milan, Theo Hernandez. Cei doi au un fiu pe nume TJ. 

După cum se observă în fotografii, Cristofoli este foarte pasionată de tatuaje. De altfel, partenera fotbalistului francez deține un salon în Torino. 

Marrion Areola (Franța)

Soția lui Alphonse Areola, portarul lui West Ham, Marrion Areola, are 34 de ani. Cei doi s-a căsătorit în 2014 și împreună au trei fiice: Ayva-May, Ayleen-Grace și Aymma-Lyse.

Marrion nu este doar o femeie superbă, ci și un guru al bunăstării în stilul lui Gwyneth Paltrow. Site-ul ei oferă sfaturi de sănătate, fitness și stil de viață pentru o taxă de 7 lire sterline pe lună.  

Hiba Abouk (Maroc)

Actriță spaniolă Hiba Abouk, în vârstă de 36 de ani, l-a cunoscut pe Achraf Hakimi în 2018. În urmă cu doi ani, ei s-au căsătorit în cadrul unei nunți secrete.

Cu 12 ani mai în vârstă decât fotbalistul din naționala Marocului, Hiba și-a făcut un nume în serialul polițist spaniol El Principe și, la fel ca Hakimi, este o musulmană devotată, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net