Iubita lui Ronaldo, cu posteriorul de „braziliancă” la vedere! Și ea are vergeturi!

Georgina Rodriguez, iubita celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, a publicat recent în mediul online un filmuleț „fierbinte”, în ton cu temperaturile de afară. Fără inhibiții, tânăra în vârstă de 28 de ani s-a lăsat filmată cu posteriorul la vedere, iar admiratorii săi au apreciat „priveliștea”!

georgina rodriguez iubita ronaldo6 png
Iubita lui Ronaldo, cu posteriorul de „braziliancă” la vedere pe Instagram Foto: Arhivă personală

Se spune, în general, despre brazilience că ar avea cel mai frumos posterior. Deși e din Argentina, Georgina nu se teme să contrazică aceste tipare, filmându-se în timp ce mergea cu spatele la camera de luat vederi, în costum de baie.

Vezi și: Georgina Rodriguez, favorita camerelor foto în timpul festivalului de la Cannes

Iubita lui Ronaldo, provocatoare pe Instagram

Cu un bikini negru, o cămașă albă și o pereche de tocuri înalte, Georgina Rodriguez și-a etalat formele pe Instagram, luându-și în serios rolul de „mămică sexy”. Deși are un posterior care se încadrează cu ușurință în standardele de frumusețe, până și ea și-a lăsat la vedere vergeturile, fără să știe însă, bineînțeles, de scandalul recent din țara noastră.

Nu rata: Cristiano Ronaldo a ajuns acasă cu fetița! Prima poză cu familia completă

Cert este că deși are la dispoziție o avere colosală, putând să apeleze la toate procedurile de înfrumusețare corporală din lume, iubita lui Ronaldo nu face decât să întărească și mai tare ideea că aceste „defecte” fac parte din normalitate, iar societatea nu ar trebui să le blameze.

Are Georgina Rodriguez operații estetice?

Cu toate acestea, nu știm exact cât de „naturală” este iubita lui Ronaldo, per total. Se zvonește că aceasta a intervenit chiar în zona posteriorului, apelând la o intervenție extrem de populară în ziua de azi, și anume BBL (brazilian butt lift), care presupune ridicarea și remodelarea șoldurilor și a părții dorsale, pentru un aspect cât mai armonios, de siluetă „clepsidră”.

De asemenea, dacă ar fi să analizăm pozele din trecut, ar părea că aceasta a apelat și la rinoplastie, forma nasului său fiind diferită în prezent. În presa internațională s-a presupus că Georgina Rodriguez ar fi intervenit și în zona buzelor, mărindu-le cu acid hialuronic, substanță pe care ar fi folosit-o, pe post de „filler(umplere n.r)” și în alte zone ale feței. 

Georgina Rodriguez, cunoscută și în urma serialului „I am Georgina”, difuzat de Netflix, și Cristiano Ronaldo au împreună doi copii, două fetițe, după ce recent tânăra a pierdut unul dintre gemeni, un băiețel, în urma nașterii. Așa cum se știe deja, fotbalistul mare are însă trei copii. 

Iată aici informații: Dramă în familia lui Ronaldo! Băiețelul lui și al Georginei a murit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png