Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, e din nou gravidă? A început să se vadă burtica

Ultima actualizare:

    Georgina Rodriguez ar putea fi din nou gravidăFOTO: Profimedia
Georgina Rodriguez ar putea fi din nou gravidăFOTO: Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a antrenat în weekend pe yacht, în largul Mediteranei, iar pozele cu iubita lui au alimentat speculațiile că este însărcinată.

După ce a marcat din penalty vineri seară, în victoria cu 4-0, în fața celor de la Lecce, Cristiano Ronaldo (35 de ani) a profitat de cele două zile libere acordate de antrenorul Maurizio Sarri înaintea meciului de azi, cu Genoa, pentru a pleca într-un voiaj pe Marea Mediterană cu yacht-ul închiriat pentru 30.000 de euro pe zi.

Cristiano Ronaldo, la plajă
Cristiano Ronaldo, la plajă

Alături i-au fost iubita lui, Georgina Rodriguez (26 de ani), și câțiva prieteni apropiați. Dintre toți, doar băieții s-au bălăcit și au stat la soare, pentru că viitoarea soție a portughezului a fost singura care nu a stat în costum de baie. Îmbrăcată într-o rochiță neagră, cu un umăr galben, ea a apărut deseori pe punte, prilej pentru paparazzi să îi facă o sumedenie de fotografii. Iar cum într-unele dintre ele părea că se profilează și o burtică, pozele au confirmat în mare parte speculațiile că Georgina ar fi din nou însărcinată. Ea a născut în luna noiembrie 2017 o fetiță, botezată Alana Martina, acesta fiind primul copil al lui Ronaldo cu o mamă cunoscută. Ceilalți trei, Cristiano jr, în vârstă de 10 ani, și gemenii Mateo și Eva Maria, în vârstă de aproape 3 ani, au fost născuți de mame surogat. Săptămâna trecută au apărut primele zvonuri că frumosul fotomodel de origine argentiniană ar aștepta un nou copil, iar acum aceste fotografii par să confirme acest lucru.

Dacă va naște din nou, atunci visul lui Cristiano Ronaldo se apropie de realizare. În 2017, după nașterea Alanei, el spunea că vrea să aibă cel puțin 7 copii. Deocamdată are patru, iar al cincilea - dacă speculațiile vor fi confirmate - este pe drum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net