Are interzis în sala de sport pentru că e prea sexy!

Shirls Larson (27 de ani) este un model de fitness și actriță pe un site dedicat adulților, numit OnlyFans. Ea susține că i-a fost anulat abonamentul la sala de sport la care obișnuia să se ducă, pe motiv că e prea sexy și că publică imagini deocheate pe Internet. 

Shirls Larson și-a sculptat corpul cu ajutorul sportului (Foto: Instagram)
Shirls Larson și-a sculptat corpul cu ajutorul sportului (Foto: Instagram)

Fanii spun că a fost discriminată 

Citește și: Din ce mai scoate lumea bani? Pozele cu picioare au mare căutare, online

Mai mult, tânăra din America se ducea la sala respectivă de șase ani, și nu a întâmpinat probleme până acum, așa că a fost șocată când s-a trezit că nu a mai fost lăsată să se ducă acolo. Însă, se pare că problema a fost că s-a aflat care este profesia ei și i-a fost interzis să mai pună piciorul în locul respectiv.

Vezi și: Cel mai bine plătită prostituată din SUA și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum recunoaște românii? „Când văd…”

„Am fost dată afară din sala de sport la care mă duceam de șase ani. Mi-au spus că public imagini lipsite de bun simț. Ce contează cum mă îmbrac? Oamenii trebuie respectați, indiferent de hainele pe care le poartă. Eu sunt o persoană liberă, bună la suflet, asta ar trebui să conteze mai mult decât modul în care aleg să mă îmbrac.”, a declarat bruneta, pe pagina ei personală de Twitter.

Iată și: Fosta soție a lui Charlie Sheen, despre Onlyfans-ul fiicei lor: „Ar trebui să îmi fac!”

Fanii ei sunt convinși că a fost discriminată pentru că arată foarte bine. Larson nu s-a lăsat doborâtă de întâmplarea neplăcută. Și-a luat abonament la altă sală și a continuat să se fotografieze în ipostaze sexy, chiar și în timp ce face sport.

Te-ar putea interesa și: Maria Georgiana, tânăra care face 40.000 de dolari pe lună din OnlyFans, despre prețul succesului: «Eu am clacat»

Cele mai recente imagini o surprind îmbrăcată ca un iepuraș Playboy, pe un teren de baschet, potrivit Daily Star. Shirls Larson are aproximativ 68.000 de fani pe Instagram și este mândră de cum arată. Ea și-a sculptat corpul cu ajutorul sportului, iar rezultatul este unul spectaculos. Este plină de mușchi și poartă ținute care să scoată în evidență acest lucru.

Află și: Alexandra Stan, despre înțelegerea cu un site pentru adulți: «Aveam și un nume pentru asta». Cele mai incitante poze cu solista

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net