Fosta soție a lui Charlie Sheen, despre Onlyfans-ul fiicei lor: „Ar trebui să îmi fac!”

Ultima actualizare:

Vestea că Sami, fiica de 18 ani a lui Charlie Sheen cu fosta soție, actrița Denise Richards, a devenit activă pe platforma OnlyFans le-a adus celor trei critici, din partea publicului.

Platforma de socializare este cunoscută pentru conținutul plătit de abonații la diverse conturi. Astfel, OnlyFans a ajuns să fie populată cu mult conținut destinat adulților, platforma fiind asociată acestor tipuri de materiale.

Și-a apărat fiica, pe Instagram

Am primit multe critici, în ultima săptămâmă. Trebuie să vă spun că mi-aș fi dorit să am încrederea pe care fiica mea o are la 18 ani. De asemenea, nu pot să îi judec deciziile. Am jucat în „Jocuri periculoase” și am apărut în Playboy. Sincer, nici tatăl ei nu e în poziția în care să facă pe moralistul.

Să fii în stare să ignori atitudinile negativiste, la o asemenea vârstă? Mi-a luat mulți ani și încă e un efort să pot să fac asta. Sunt încântată de abilitatea ei de a ignora criticile, care te pot distruge.

Citește și: Charlie Sheen, scandal cu fosta soţie după ce fata de 18 ani şi-a făcut OnlyFans

Recent am aflat și eu mecanismul din spatele OnlyFans. Doar pentru că persoane din industria destinată adulților sunt prezente acolo, e o problemă? Bănuiesc că au conturi de Instagram și Twitter, de asemenea. Care e diferența dacă postezi o poză în bikini pe Instagram? Toți am făcut-o.

E o problemă pentru că pe OnlyFans primești bani? La naiba, dar dacă pot primi bani la vârsta mea ca să ma vezi în bikini, să vă dea Dumnezeu sănătate! Poate ar trebui să îmi fac și eu cont”, le-a închis gura Denise Richards criticilor, cărora le-a sugerat că ar fi niște ipocriți din moment ce sunt atât de familiarizați cu conținutul publicat pe platforma în cauză.

Charlie Sheen nu a fost atât de încântat

Dacă mama tinerei Sami a postat reacția pe Instagram, Charlie Sheen a reacționat defensiv și ușor critic la adresa fetei, când  afost întrebat despre inițiativa acesteia.

Asta nu s-a întâmplat sub acoperişul meu. Are 18 ani acum şi stă cu mama ei. Eu nu încurajez aşa ceva, dar cum nu am putut să o împiedic, am rugat-o să fie creativă, să aibă clasă şi să nu îşi sacrifice integritatea”, a spus Charlie Sheen.

Un abonament lunar pentru contul lui Sami Sheen costă 19,99 de dolari, iar cei care plătesc accesul pot vedea orice postează fiica lui Sheen pe contul ei de OnlyFans.

Citește și: Foști concurenți Survivor și X Factor care fac bani din site-ul pentru adulți OnlyFans: «A început dintr-o joacă»

Sami a anunţat că vrea să publice imagini cu ea de două-trei ori pe săptămână şi că oricine vrea poate să îi dea mesaje, iar ea va răspunde.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net